Orientační nabídka


 

Dobrý list komory získalo v Mostě 43 absolventů středních škol

DLK Most
Okresní hospodářská komora Most (OHK Most) již podevatenácté ocenila odborné znalosti a dovednosti absolventů středních a středních odborných škol Dobrým listem komory. V letošním roce převzalo toto prestižní komorové ocenění ve velké zasedací místnosti na mosteckém magistrátu z rukou předsedy OHK Most Rudolfa Junga 43 absolventů středních a středních odborných škol na Mostecku.
Tisková zpráva ze dne 24. června 2021
 

 
 

Gratulaci těm nejlepším vyjádřil i hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller, který akci poskytl svou osobní záštitu. Absolventům gratulovali také primátor statutárního města Most Jan Paparega, starostka města Litvínov Kamila Bláhová a další významní hosté.

Letos byl počtvrté předáván Dobrý list komory pod názvem „Uznávaný tovaryš řemesla“. Převzali jej absolventi, kteří ukončili střední vzdělání výučním listem. V celkovém poměru 32:11 byly dobré listy rozděleny mezi absolventy oborů zakončených maturitní zkouškou a absolventy oborů zakončených výučním listem.

Role generálního partnera se již tradičně zhostila akciová společnost INELSEV Group. I přes nutná opatření, kterými byly zakrytí dýchacích cest rouškou a povinné odstupy mezi jednotlivými přítomnými účastníky, byla akce hodnocena pozitivně. Osobní záštitu nad akcí převzal také prezident Hospodářské komory České republiky Vladimír Dlouhý.

OHK Most spolu se střední školou, která držitele navrhuje, dobrým listem garantuje odborné znalosti a dovednosti oceněných a je připravena tyto absolventy vstupující na trh práce dále doporučit zaměstnavatelům.

01
Hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller pronesl k oceněným slavnostní řeč

02
Všichni úspěšní absolventi obdrželi gratulaci a převzali ocenění

03
Na závěr akce stihli i společnou památeční fotografii


 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 24.6.2021 / 24.6.2021 | Zveřejnit od: 24.6.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém