Orientační nabídka


 

Domy sociálních služeb Háj a Nová Ves pořádaly festival Hájský kohout

V Háji u Duchcova se uskutečnil 18. ročník festivalu tvořivosti Hájský kohout. Z důvodu pandemických opatření se již podruhé konal festival pouze za účasti klientů z Háje u Duchcova, Krupky, Nové Vsi v Horách a chráněného bydlení.
Tisková zpráva ze dne 24. září 2021
Hájský kohout
 

 
 
Klienti se velmi těšili, a tak pilně nacvičovali v rámci kroužků a aktivit svá taneční, hudební i dramatická vystoupení. Nakonec se jich přihlásilo 23. Nejdříve proběhlo zahájení, kdy byli přivítáni všichni účastníci včetně hostů. Za Ústecký kraj přijal pozvání Jiří Kulhánek, náměstek hejtmana Ústeckého kraj pro oblast sociálních věcí. Dále pak Jitka Hanousková, Jaroslav Dubský či starostka obce Háj u Duchcova Irena Pipišková a starostka Bíliny Zuzana Schwarz Bařtipánová.

Následně začala vystoupení klientů. Všechna byla předvedena s vervou a nadšením. Přítomné zaujala nová hymna s názvem Kohout a dojemné bylo poděkování sponzorům. Za svá vystoupení byli klienti odměněni u stánků s občerstvením. Perník a šátečky se napekly a nazdobily v Sociálně terapeutické dílně. 

Odpolední program začal vystoupením skupiny „SO TERPENTEEN“, jejíž zpěvačka Tereza Dlouhá je pracovnice Domovů sociálních služeb na úseku aktivizace. Klienti začali spontánně tančit. Festival vyvrcholil vystoupením zpěvačky Olgy Lounové. Ta festival navštívila potřetí a opět rozdávala klientům svá cédéčka.

01
Na festivalu vystoupili klienty Domovů sociálních služeb se svými choreografiemi

02
Připraveny byly také stánky s občerstvením

03
Potřetí přijela na akci také zpěvačka Olga Lounová, která si akci oblíbila


 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 24.9.2021 / 24.9.2021 | Zveřejnit od: 24.9.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém