Orientační nabídka


 

"Doplňující odpovědi k otázkám k výzvě k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení na plnění veřejné zakázky na služby "Ekonomický systém pro krajský úřad"

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
 

 
 

Doplňující dotazy ke zjednodušenému podlimitnímu řízení na plnění veřejné zakázky na služby „Ekonomický systém pro krajský úřad“

 

 

  1. Stačí k prokázání Technických kvalifikačních předpokladů (2. odrážka) prohlášení, že společnost je v procesu certifikace ISO 9001 podepsané osobou oprávněnou jednat za společnost?

Požadujeme předložení certifikátu.

 

  1. V kapitole  4.11 odstavec f) je požadavek na mandátní smlouvu. Vzhledem k povaze zakázky přepokládáme uzavření těchto smluv:

1.                  Licenční smlouva

2.                  Smlouva na implementaci

3.                  Smlouva o podpoře a údržbě systému

Lze výše uvedené smlouvy považovat za naplnění požadavku dle odstavce f)?

Ano.

 

  1. Článek 4.11.f) výzvy stanoví jako jeden z požadavků na „závazné členění tištěné nabídky“, že uchazeč má předložit návrh mandátní smlouvy. Co má být předmětem mandátní smlouvy, tedy zařizovanou obchodní záležitostí ve smyslu ustanovení § 566 obchodního zákoníku? Kdo bude mandantem a kdo mandatářem? Co bude činností mandatáře?

Čl. 4.11 písm. f) bych upřesnil tak, že nabídka musí obsahovat návrh smlouvy nebo smluv,  podle nichž bude zájemce plnit svou nabídku, což nemusí to nutně být mandátní smlouva (viz otázka k bodu 2).

 

  1. Článek 4.12 současně stanoví, že nabídku nelze považovat za návrh na uzavření smlouvy. Je v článku 4.12 myšlena nějaká jiná smlouva, např. smlouva o dílo, která by eventuelně měla být uzavřena v budoucnu?

V článku 4.12 zmíněná smlouva je totožná se smlouvou podle čl. 4.11 písm. f).

 

  1. Článek 4.10 výzvy stanoví že „všechny listy nabídky i příloh budou v pravém dolním rohu řádně očíslovány nepřerušovanou řadou počínaje číslem 1“. Některé z  dokladů požadovaných v článku 4.1 či 4.2 jsou veřejnými listinami. Uchazeč je nehodlá pozměňovat tím, že by na ně něco dopisoval, byť šlo jen o číslo stránky; některé listiny sestávají z více listů a ty už jsou v pravém dolním rohu opatřeny vlastním číslováním. Jak má uchazeč ošetřit veřejné listiny a jejich ověřené kopie v nabídce?

Výpisy z trestního rejstříku, z obchodního rejstříku či živnostenské listy nebo jejich kopie, které má tazatel na mysli, se stávají nevyjímatelnou součástí nabídky uchazeče. Nikdy až do skartování nabídek v zákonné lhůtě už nebudou použity k jinému účelu. Listy nabídky se číslují proto, aby nedocházelo k manipulacím s obsahem nabídky, proto pouhé očíslování v rámci předložené nabídky nepovažujeme za pozměňování veřejné listiny.

 

  1. Prosím o upřesnění o počtu školených uživatelů dle jednotlivých oblastí:
    Finance - uživatelé, kteří zpracovávají účetnictví krajského úřadu (dále KÚ)   4 osoby
    Banka     
    2 osoby
    Pokladna  
    2 osoby
    Výkaznictví - uživatelé, kteří zpracovávají výkaznictví KÚ 
    1 osoba
    Nákup - KDF (kniha došlých faktur)   
    1 osoba
    Prodej - KDD (kniha daňových dokladů) 
    1 osoba
    Zásoby / sklady - objednávky, výdejky   
    8 osob
    Rozpočet + rozpočtová opatření (změny) 
    8 osob
    Dlouhodobý majetek + Operativní evidence majetku 
    8 osob
    Finance - uživatelé, kteří zpracovávají účetnictví obcí  
    1 osoba
    Výkaznictví - uživatelé, kteří zpracovávají výkaznictví obcí + škol  
    9 osob

 

7.       Prosím o upřesnění integrační vazby s IS Kevis (Marbes a.s.) - provázanost nabízeného řešení na stávající systém tvorby malých evidencí (zejména smluv a dotací)
Žádáme o provázanost na úrovni MS SQL databáze a oboustranný pohled z ekonomického systému do evidence a obráceně, tedy např. v rámci pohledu na smlouvu v IS KEVIS požadujeme provázanost na zaplacené faktury. Obráceně při pohledu na fakturu v ekonomickém systému chceme zjistit informace o příslušné smlouvě.

 

V Ústí nad Labem, dne 27.9.2006

Zpracoval: Bc. Jan Jelínek

 
Zodpovídá: Bc. Jan Jelínek
Vytvořeno / změněno: 27.9.2006 / 28.9.2006 | Zveřejnit od-do: 27.9.2006-16.4.2009
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém