Orientační nabídka


 

Dopravní snídaně s Besipem v Ústí nad Labem

foto
Konferenční sál ústeckého hotelu Clarion hostil již 4. ročník Dopravní snídaně s Besipem. Jedná se o konferenci, kde se setkávají špičkoví odborníci na dopravní infrastrukturu zabývajících se problematikou bezpečnosti na komunikacích. Na konferenci promluvil krajský radní pro dopravu Jaroslav Komínek, ředitel Besipu Martin Farář a řada významných odborníků. Tuto akci zaštítil hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.
Tisková zpráva ze dne 3. května 2016
 

 
 

Hlavními tématy letošní Dopravní snídaně s Besipem byly rizikové železniční přejezdy a místa, kde se nachází nebezpečná pevná překážka v blízkosti komunikace. Právě představení jednotlivých rizikových míst pro daný kraj přispívá k efektivnímu řešení této problematiky. „Za poslední roky jsme investovali nemalé finanční prostředky do zkvalitnění silničních povrchů a zlepšení provozu na našich komunikacích,“ řekl na úvod krajský radní pro dopravu Jaroslav Komínek. Důležitým tématem série přednášek byla také nehodovost v kraji a její prevence. „Jsem rád, že v Ústeckém kraji klesá počet dopravních nehod a počet usmrcených při nehodách se výrazně snížil,“ dodal Komínek. Ředitel Besipu Martin Farář představil aktivity a projekty realizované za loňský rok a poděkoval za příkladnou spolupráci jak Ústeckému kraji, tak policii.

 

Dopravní snídaně s Besipu je cyklus celospolečensky významných konferencí zabývajících se problematikou bezpečnosti na komunikacích. Jedná se o setkání špičkových odborníků na dopravní infrastrukturu, dopravní inženýrství a bezpečnost dopravy, ale také o setkání zástupců statní správy, vlastníků komunikací, správců komunikací a policistů z odborů služby dopravní policie. Více na www.dopravnisnidane.cz   

 

Aktuální informace týkající se Dopravy Ústeckého kraje naleznete na stránkách www.dopravauk.cz

foto

                        Setkání odborníků zabývajících se problematikou bezpečnosti pozemních komunikací.

foto
Na úvod promluvil krajský radní pro dopravu Jaroslav Komínek.

foto
Vlevo krajský koordinátor Besipu Jan Pechout a vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství krajského úřadu Jindřich Franěk.

foto
Ředitel Besipu Martin Farář ocenil příkladnou spolupráci Ústeckého kraje i policie.

 

 

 


 


 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 3.5.2016 / 3.5.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém