Orientační nabídka


 

Došlo na adresu redakce: Jak se baví padesátníci?

pad
Domov sociálních služeb Litvínov, příspěvková organizace Ústeckého kraje, obdržela 100 000 korun - to je odpověď otázku obsaženou v titulku tohoto krátkého příspěvku, na kterém se autor Pavel Csonka domluvil s ředitelem naší příspěvkové organizace DSS Litvínov Vladimírem Vopelkou.
 

 
 

„Když Vláďa úspěšně absolvoval SPŠ Chomutov, tak jsem v roce 1980 nastoupil do prvního ročníku  já, společně s jistým Petrem Klímou z Litvínova. Po 35 letech od nástupu na SPŠ Chomutov jsem obdržel pozvánku na oslavu padesátin našeho spolužáka, dnes Petra Klímy do ATTIC clubu Litvínov.

Oslavy padesátníků bývají většinou ve znamení již určitého životního bilancování, to je běžné, ale v hlavě Petra Klímy se zrodila velice zajímavá myšlenka, aby pozvaní hosté nenosili žádné dárky v podobě láhví dobrého moku, ale přinesli si pouze dobrou náladu a přispěli do kasičky, jejíž obsah následně Petr daruje Domovu sociálních služeb Litvínov. Hosté oslavy vhodili do kasičky celkem 92 340 korun. Zbývající obnos do výše 100 tisíc korun doplnil sám oslavenec.

Oslava se uskutečnila ještě v dozvuku vítězství HC VERVA Litvínov v české hokejové extralize a  poblahopřát Petrovi přišli i naši zlatí litvínovští hokejisté.  Petr si mohl nad hlavu zvednout vítězný pohár z rukou Jirky Šlégra a jeho spoluhráčů.  Celá oslava proběhla v dobré náladě a v doprovodu skvělých kapel.

Tak takto se baví padesátníci.

I tímto krátkým příspěvkem bychom rádi s panem ředitelem Vladislavem Vopelkou poděkovali našemu kamarádovi a spolužákovi Petru Klímovi za pozvání na jeho oslavu a za finanční dar pro DSS Litvínov ve výši 100 tisíc korun.“

 

Připravil: Pavel Csonka, Ing. Vladimír Vopelka

 

pad

pad

pad

pad



 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 5.7.2015 / 5.7.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém