Orientační nabídka


 

Druhé kolo „AEROPLÁNU“ - další výherci převzali ceny

1
Náměstek hejtmanky Arno Fišera předal ceny vylosovaným účastníkům soutěže „AEROPLÁN“, která je věnována projektům Regionálního operačního program regionu soudržnosti Severozápad.
 

 
 

Tisková zpráva z 26. května 2010

 

Vítězem tohoto soutěžního kola se stala Zdeňka Poustevská z Loun, která obdržela poukaz na vyhlídkový let.

 

„Evropská unie, její fondy a projekty jsou významným prvkem při rozvoji regionu. Jsem rád, že obyvatelé kraje se o čerpání evropských peněz a o realizované projekty zajímají,“ uvedl náměstek hejtmanky Arno Fišera při předávání cen.

 

V každém kole soutěže jsou vyhlášeny tři znalostní otázky na téma projektů podpořených z fondů Evropské Unie. Otázky jsou vyhlašovány v regionálním tisku (Sedmička), v letácích a na www.aeroplanem.cz. Odpovědi mohou účastníci posílat pomocí SMS na číslo 720 002 351 nebo prostřednictvím webového formuláře na www.aeroplanem.cz/soutez. Odpovědi na všechny otázky lze najít na webu a v textech uveřejňovaných k „AEROPLÁNU“ v Sedmičce. V každém kole jsou dvě sady otázek a dvě sady cen, vždy jedna sada pro Ústecký a jedna pro Karlovarský kraj.

 

Hlavní cena každého kola je vyhlídkový let pro tři osoby nad Ústeckým (Karlovarským) krajem. Druhým vylosovaným v tomto soutěžním kole byl Jiří Dubský z Ústí nad Labem, který obdržel cenu v podobě poukazu do sportovního centra Tornádo v Mostě. Třetí oceněnou tohoto kola byla Marta Danielová z Ústí nad Labem, která obdržela dárkové předměty Ústeckého kraje a ROPu.

1
S výherci druhého kola soutěže Zdeňkou Poustevsko, Martou Danielovou a Jiřím Dubským se setkal náměstek hejtmanky Arno Fišera

2

 

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 26.5.2010 / 26.5.2010 | Účinnost do: 30.6.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém