Orientační nabídka


 

Druhý Reprezentační ples Ústeckého kraje je vyprodaný

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Zcela vyprodaný je již v tomto okamžiku 2. reprezentační ples Ústeckého kraje, který se koná v pátek 4.2. v Domě kultury REPRE v Mostě. Prodalo se 1400 vstupenek a pouze 100 byla rozdána zdarma (sponzorům). "Ten zájem mě těší, zdá se, že jsme položili dobrý základ nové společenské tradici.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 1. 2. 2005

 

Druhý Reprezentační ples Ústeckého kraje je vyprodaný

 

Zcela vyprodaný je již v tomto okamžiku 2. reprezentační ples Ústeckého kraje, který se koná v pátek 4.2. v Domě kultury REPRE v Mostě. Prodalo se 1400 vstupenek a pouze 100 byla rozdána zdarma (sponzorům). „Ten zájem mě těší, zdá se, že jsme položili dobrý základ nové společenské tradici. Ostatně už při diskusi o ceně vstupenek jsme se s kolegy snažili najít tak zajímavé vstupné, aby tento ples byl skutečně plesem občanů tohoto kraje. Cenou 200 korun za vstupenku a se svozovými autobusy zdarma jsme myslím udělali vstřícný krok vůči veřejnosti a učinili ples s bohatým programem a prestiží dostupným,“ komentoval zájem o ples hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc.

Pozvání na letošní 2. reprezentační ples kraje obdrželi senátoři a poslanci zvolení z našeho regionu, členové krajského zastupitelstva, nejvyšší představitelé významných institucí a v neposlední řadě i generální ředitelé významných podniků a společností. Plesem bude provázet Leoš Mareš, který také vystoupí spolu s Patrikem Hezuckým a Renatou Kajdžas. V dalším programu se mezi jinými představí například Anna K, Martin Maxa, Iveta Bartošová, Michal David a Richard Krajčo. Krajský úřad pro občany zajistil také svozové autobusy, které budou vyjíždět z Varnsdorfu, Podbořan a Loun (časy odjezdů a nástupní místa jsou zveřejněna na internetových stránkách Ústeckého kraje www.kr-ustecky.cz).

V průběhu 2. Reprezentačního plesu Ústeckého kraje bude vyhlášena dobrovolná finanční sbírka, jejíž výtěžek bude určen pro ústavy sociální péče v našem regionu. „Pokud bude existovat tradice krajských plesů, budou vždy spojeny s charitativní sbírkou. V loňském roce jsme v Ústí nad Labem vybrali v průběhu prvního ročníku téměř 121 tisíc korun pro Dětskou kliniku ústecké Masarykovy nemocnice. Věřím, že i letos budou návštěvníci plesu štědří,“ uvedl hejtman Jiří Šulc.

 

 

Vydala: Mgr. Romana Žatecká, tisková mluvčí Ústeckého kraje

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 754, mobil 603 192 631

e-mail: zatecka.r@kr-ustecky.cz

 

 

 

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 1.2.2005 / 1.2.2005 | Zveřejnit do: 1.3.2005
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém