Orientační nabídka


 

Filozofická fakulta UJEP otevřela nové budovy v kampusu

FF
Pátek 6. února 2015 byl slavnostním dnem pro Filosofickou fakultu Univerzity J. E. Purkyně Ústí nad Labem. Tento den se slavnostně otevřely v universitním kampusu nové budovy fakulty po rozsáhlých rekonstrukcích bývalých nemocničních budov. Spolu s představiteli MŠMT, univerzity a města Ústí nad Labem se aktu zúčastnil též hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček a dosavadní rektor René Wokoun.
 

 
 

„Přeji studentům filozofické fakulty, aby jim nové moderní prostory dobře sloužily během studií, a věřím, že se podaří zlepšit i zázemí pro technické a přírodovědné obory, jejichž absolventy Ústecký kraj obzvláště potřebuje,“ vyjádřil se v kampusu hejtman Oldřich Bubeníček.

Filozofická fakulta je jednou z osmi fakult ústecké univerzity. Slavnostního ceremoniálu se zúčastnilo na 150 hostů, mezi nimiž byli zástupci MŠMT, hejtman Ústeckého kraje, náměstek primátora statutárního města Ústí nad Labem, rektoři vysokých škol a představitelé dalších institucí a též obchodních partnerů, kteří se na realizaci rekonstrukce objektů a jejich vybavení podíleli. Novým budovám filozofické fakulty požehnal Jan Baxant, biskup litoměřický.

„Ráda bych všem poděkovala za průběh rekonstrukce a stěhování do našich nových budov. Vážím si pomoci všech zúčastněných subjektů a spolupracovníků,“ řekla manažerka projektu a proděkanka FF UJEP Michaela Hrubá.

Připravil: OMK

1
Hejtman se zdraví s biskupem Janem Baxantem

2
Hejtmana Oldřicha Bubeníčka zdraví 1. náměstek primátora Ústí nad Labem Martin Hausenblas

3
O úvod slavnostního otevření se postarala proděkanka FF UJEP Michaela Hrubá

4

5

6

8
Novým budovám FF UJEP požehnal biskup Jan Baxant

9

10
Nové interiéry budovy FF UJEP

 

 

 


 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 8.2.2015 / 8.2.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém