Orientační nabídka


 

Fotbalový Pohár Josefa Masopusta vstupuje do své jarní části

001
Třetí ročník největšího celostátního turnaje středoškolských fotbalových týmů má před sebou další pokračování. V okrskových a okresních turnajích během podzimu nastoupily stovky školních výběrů po celé republice, aby jako reprezentanti škol hájili své barvy. V Ústeckém kraji se akce koná pod záštitou hejtmana Oldřicha Bubeníčka.
Tisková zpráva ze dne 11. února 2014
 

 
 

Postoupit do jarních bojů ale mohli pouze vítězové okresních finálových turnajů. Na hřištích byly k vidění výborné výkony, ale často i obyčejná radost z pohybu. V turnaji totiž není vítězství tím nejdůležitějším. Jednou ze základních myšlenek pořadatelů je připomínání hodnot, které svým životním příběhem reprezentuje legenda světové kopané Josef Masopust - čest a smysl pro fair play.

„Každá aktivita tohoto typu je vítána. Mladí v těchto věkových kategoriích jsou vystaveni spoustě různých nástrah a je vždy dobré, pokud svůj čas tráví aktivním pohybem. A když jde o fotbal, tím lépe,“ komentuje projekt Jakub Dovalil, trenér reprezentačního fotbalového výběru ČR U21.

„Všichni, kteří se na projektu podílíme, máme radost z toho, že si Pohár Josefa Masopusta našel své pevné místo v oblasti středoškolských sportovních aktivit. Rád bych zde poděkoval vedení Ústeckého kraje v čele s panem hejtmanem za podporu,“ doplnil manažer projektu Petr Procházka.

Krajské finále Ústeckého kraje se uskuteční 3. dubna 2014 v Mostě.

Více informací včetně kompletního výsledkového servisu naleznete na www.poharjm.cz.

 

01

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 11.2.2014 / 11.2.2014 | Účinnost do: 11.3.2014
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém