Orientační nabídka


 

Fotosoutěž Zaostřeno na Bránu má vítězku

s
Celý jeden rok probíhala na turistickém portálu Brána do Čech velká fotografická soutěž Zaostřeno na Bránu. Registrovaní uživatelé webu přihlašovali své fotografie do jednotlivých soutěžních kol, která kopírovala roční období. V každém ze čtyř dílčích zápolení byly vybrány tři nejlepší fotografie, které se spolu utkaly v posledním pátém kole nejen o luxusní lázeňský pobyt.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 12. června 2012

 „Zaostřete na Bránu a podělte se“ bylo motto velké fotografické soutěže Zaostřeno na Bránu, která probíhala na webovém portálu www.branadocech.cz od května 2011 do června 2012. Soutěž byla rozdělena do šest kategorií podle námětu fotografií: Rarity a neobvyklosti; Kulturní a jiné akce; Sport, wellness, lázně a jiný pohyb; Architektura a technické památky; Kulturně historické památky; Příroda, krajina, zvířata. Každé roční období zastoupilo jedno soutěžní kolo. O nejlepších snímcích každého kola rozhodovali od jara do zimy sami návštěvníci webu Brána do Čech. O vítězi rozhodl vždy počet hlasů, bez ohledu na kategorii, do které byl snímek přihlášen. Celkem do soutěže přihlásilo 391 autorů 1658 fotografií. Z ročních období nejvíce bodovalo léto, kdy se přihlásilo 811 soutěžních prací a nejčastějším námětem snímků byla příroda, krajina a zvířata.

A zde jsou vítězné snímky celého ročního klání:

 

1. místo: Voda v pohybu, Eva Mikšová, 1101 hlasů

Autorka snímku získává poukaz na služby v Lázních Teplice dle vlastního výběru, voucher na 20% slevu do restaurace Benada v Clarion Congress Hotel a předplatné Deníku.

 

2. místo: Cesta na Budov, Jitka Peterková, 552 hlasů, autorka snímku získává rodinnou vstupenku na objekt Národního památkového ústavu v Ústeckém kraji, voucher do restaurace Benada v Clarion Congress Hotel v hodnotě 500 Kč a předplatné Deníku.

 

3. místo:  OA Teplice, Eva Mikšová, 303 hlasů, autorka získává vstupenku pro jednotlivce na objekty Národního památkového ústavu v Ústeckém kraji a předplatné Deníku.

 

„Soutěž dokázala, že zajímavá fotografie nemusí být vždy od profesionála. Nejen vítězné snímky naplnily motto i cíl soutěže, že krásu nacházíme doma, v Ústeckém kraji,“ zhodnotil soutěž Radek Vonka, radní Ústeckého kraje pro regionální rozvoj, cestovní ruch a projekty EU a dodal: „Děkuji všem, kteří se do fotosoutěže zapojili, některé snímky mě opravdu zaujaly a mezi dvanácti nejlepšími snímky jsem měl svého favorita. Dík patří také akciové společnosti Lázně Teplice, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem a Národnímu památkovému ústavu v Ústí nad Labem, kteří do soutěže věnovali krásné ceny.“

 

Předání cen vítězům se uskutečnilo v pondělí 11. června 2012 v Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem.

 

Soutěž Zaostřeno na Bránu skončila, ale léto jako nejslunečnější, pohodová část roku pro nás turisty co nevidět začne. Vezměte do rukou Průvodce nejzajímavějšími a nejkrásnějšími místy Ústeckého kraje, obujte dobré boty a vyrazte za poznáváním. Brána do Čech rozhodně nezůstane pozadu, připravujeme pro vás další soutěž. Pro další informace sledujte web www.branadocech.cz .

 

Připravila

Mgr. Petra Ludwigová,Odbor regionálního rozvoje krajského úřadu,

tel.: 47 5657 958

1
Vítězka Eva Mikšová (vpravo) přebírá hlavní výhru - poukaz do Lázní Teplice

a tašku s upomínkovými předměty Brány do Čech.

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 12.6.2012 / 12.6.2012 | Schváleno / Zrušeno: 12.6.2012 / 11.7.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém