Orientační nabídka


 

Hasiči v Braňanech se těší z nového automobilu, na který přispěl i Ústecký kraj

foto
Zbrusu nový devítimístný transit Ford představili hasiči v obci Braňany na Mostecku. Automobil si pořídili i díky příspěvku Ústeckého kraje, konkrétně z Programu na podporu jednotek sborů dobrovolných hasičů a ostatních složek integrovaného záchranného systému. Obec je mezi 38 úspěšnými žadateli o dotaci.
Tisková zpráva ze dne 25. ledna 2017
 

 
 

Dotace Ústeckého kraje na pořízení dopravního automobilu pro přepravení jak požárního družstva, tak techniky a vybavení činila 250 tisíc korun. Částku schválili zastupitelé ještě v loňském roce. „Tato dotace je jakýmsi poděkováním a oceněním zásluh dobrovolných hasičů za jejich práci jak při záchraně lidí nebo majetku, tak za práci s mládeží, která j neméně důležitá, protože může vychovat budoucí hasiče,“ řekl hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

I letos mohou hasiči žádat o dotaci Programu na podporu jednotek sborů dobrovolných hasičů a ostatních složek integrovaného záchranného systému. Na podporu spolků a veřejně prospěšných organizací působících na poli požární ochrany, podporu výstavby nových nebo rekonstrukce stávajících požárních zbrojnic a nákup techniky je připravena částka až 11 miliónů korun.  Pro letošní rok mohou hasiči žádat o dotaci od 2. února do 24. února 2017.

foto
Zleva starosta Braňan Petr Škanta, Rudolf Kozák ze společnosti Severočeské doly, a.s., mostecký primátor Jan Paparega a hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

foto
Nový devítimístný transit.

foto
Předání klíčků od nového vozu.

foto

foto



 

 

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 25.1.2017 / 25.1.2017
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém