Orientační nabídka


 

Hejtman Bubeníček: Spolupráce kraje a regionální odborové rady je na velmi dobré úrovni

rr
Hejtman Oldřich Bubeníček se ve čtvrtek 7. dubna zúčastnil zasedání Regionální rady odborových svazů ČMKOS Ústeckého kraje. Spolu s předsedou RROS Jiřím Cingrem zhodnotili spolupráci obou subjektů.
 

 
 

„Spolupráce s odbory je podle vedení kraje na velmi dobré úrovni. Ve vztahu k obyvatelům kraje i ve vztahu k vládě máme řadu společných témat. Jsou jimi zejména zaměstnanost, dopravní obslužnost, sociální problematika, školství a zdravotnictví,“ uvedl na zasedání Oldřich Bubeníček.

Hejtman jako příklad zmínil tlak na dostavbu dálnice D8 a D7 a vyzdvihl nový systém integrované krajské dopravy, kterou využívá mnoho obyvatel kraje při cestě do práce a do školy, ale i při rekreaci. Připomněl rovněž, že v oblasti zaměstnanosti působí společně kraj i regionální rada v platformě Paktu zaměstnanosti.

Předseda Jiří Cingr zmínil společné působení v krajské tripartitě, a to například při strategii rozvoje podnikání a při řešení nedostatku kvalifikované pracovní síly.

Jednání se zúčastnila místopředsedkyně Českomoravské komory odborových svazů Radka Sokolová a výkonná manažerka Paktu zaměstnanosti Ústeckého kraje Dagmar Prošková.

Připravil: OMK

rr
Hejtman Oldřich Bubeníček (vlevo) a předseda RROS ČMKOS Ústeckého kraje Jiří Cingr

rr
Jednání se zúčastnila místopředsedkyně ČMKOS Radka Sokolová

rr

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 7.4.2016 / 7.4.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém