Orientační nabídka


 

Hejtman Jiří Šulc poklepal na základní kámen Paláce Zdar

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Hejtman Jiří Šulc poklepal na základní kámen Paláce Zdar
V centru krajské metropole, Ústí nad Labem, vyroste nový moderní komplex, který obyvatelům města a jeho návštěvníkům poskytne řadu nadstandardních služeb. V jeho prostorách budou také nové luxusní byty, kanceláře, obchody, restaurace, butiky,včetně třípatrového podzemní parkoviště . Zázemí tu najdou rovněž někteří advokáti, provozovatelé klubů, relaxačních center a Česká pošta.
 

 
 

 

 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne  19.4.2006

 

Hejtman Jiří Šulc poklepal na základní kámen Paláce Zdar

 

V centru  krajské metropole, Ústí nad Labem,  vyroste  nový moderní komplex, který obyvatelům města a  jeho návštěvníkům poskytne řadu nadstandardních  služeb. V jeho prostorách  budou také  nové luxusní byty, kanceláře, obchody, restaurace,  butiky,včetně  třípatrového  podzemní parkoviště . Zázemí tu najdou rovněž někteří advokáti, provozovatelé  klubů, relaxačních center a Česká pošta. Palác Zdar,  který bude stát vedle budovy České spořitelny, v místech, kde kdysi býval okresní soud a restaurace s jídelnou Zdar, by měla společnost AZ Sanace, která je dodavatelem prací,  předat do užívání na konci roku 2007. Náklady na jeho výstavbu jsou vyčísleny na 300 milionů korun.. Hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc dnes (19. 4.)  symbolicky  poklepal na základní kámen budoucího městského paláce. Malé slavnosti se zúčastnil také jeho zástupce a náměstek Radek Vonka a řada dalších hostí.

   „V minulosti jsme byli svědky i v našem kraji masivního a  nešetrného bourání  měst, jejich náměstí a  přirozených center, která  patřila k historii toho  kterého místa.  Jsem rád, že se v posledních letech  situace obrací k lepšímu, že mnohá města mění svoji tvář , třebaže toto úsilí už nemůže zachránit to, co bylo zničeno nadobro. Ústí nad Labem patří k centru našeho regionu  a pozornosti stavbařů a řemeslníků, které se těší v poslední době , si určitě zaslouží. Oceňuji také to, že na výstavbě Paláce Zdar, se podílí český investor, navíc dokonce místní. I to je třeba vyzvednout, „ řekl  hejtman. Vyslovil přesvědčení, že nový komplex  splní očekávání a  bude životaschopný.  Palác Zdar zapadá do celkové  rekonstrukce ústeckého Mírového náměstí,  jehož tvář se mění od loňského roku. Také  jeho přilehlé okolí, ulice Hrnčířská a Revoluční,  získává postupně nový kabát v podobě městského mobiliáře.

připravila: Naďa Kocábková, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení informací a vnějších vztahů

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 741

kocabkova.n@kr-ustecky.cz

 

 

 

 

Hejtman Jiří Šulc poklepal na základní kámen Paláce Zdar

 
Zodpovídá: Bc. Lucie Jarolímková
Vytvořeno / změněno: 19.4.2006 / 19.4.2006 | Zveřejnit od-do: 19.4.2006-19.5.2006
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém