Orientační nabídka


 

Hejtman Jiří Šulc vedl zasedání redakční rady časopisu Moderní obec

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Hejtman Jiří Šulc vedl zasedání redakční rady časopisu Moderní obec
Hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc se zúčastnil jednání redakční rady časopisu Moderní obec, která se poprvé konala v Ústeckém kraji. Setkání se uskutečnilo v Ústí nad Labem na Větruši, přizvaným hostem byla ředitelka Krajského úřadu Ústeckého kraje Lýdie Šťastná; členy redakční rady, kteří přijeli do Ústí nad Labem, byla šéfredaktorka Moderní obce Lýdia Stoupová, zástupce šéfredaktorky Ivan Ryšavý,místostarosta Jilemnice Václav Hartman, starostka Bílovce Sylva Kováčiková, senátor a starosta Božího Daru Jan Horník.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 27.3.

 

Hejtman Jiří Šulc vedl zasedání redakční rady časopisu Moderní obec

 

Hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc se zúčastnil jednání redakční rady časopisu Moderní obec, která se poprvé konala v Ústeckém kraji. Setkání se uskutečnilo v Ústí nad Labem na Větruši, přizvaným hostem byla ředitelka Krajského úřadu Ústeckého kraje Lýdie Šťastná; členy redakční rady, kteří přijeli do Ústí nad Labem, byla šéfredaktorka Moderní obce Lýdia Stoupová, zástupce šéfredaktorky Ivan Ryšavý,místostarosta Jilemnice Václav Hartman, starostka Bílovce Sylva Kováčiková, senátor a starosta Božího Daru Jan Horník,   

     Redakční rada řešila, jakým směrem se bude časopis Moderní obec ubírat. Většina členů souhlasila se současnou nedávno schválenou grafickou úpravou, na internetových stránkách přibude rejstřík jednotlivých témat a článků. Součástí jednání byla diskuse o problematice veřejné správy a samosprávy. Další otázky se týkaly nezaměstnanosti, legislativy, zdravotnictví, problémů s odpady na severu Čech a školství. „Členové redakční rady se shodli, že každý den nejen v Praze, ale i v našich krajích, městech a obcích přináší témata a případy, o kterých je potřeba informovat a psát. Za sebe mohu konstatovat, že i tentokrát to bylo zajímavé a podnětné setkání,“ zhodnotil jednání redakční rady Moderní obec hejtman Jiří Šulc.

 

 

připravila: Šárka Roudnická, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení informací a vnějších vztahů

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 756

roudnicka.s@kr-ustecky.cz

 

 

Hejtman Jiří Šulc vedl zasedání redakční rady časopisu Moderní obec

Hejtman Jiří Šulc vedl zasedání redakční rady časopisu Moderní obec

 
Zodpovídá: Bc. Lucie Jarolímková
Vytvořeno / změněno: 27.3.2006 / 27.3.2006 | Zveřejnit od-do: 27.3.2006-27.4.2006
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém