Orientační nabídka


 

Hejtman navštívil Lovosice

1
Hejtman Oldřich Bubeníček navštívil na pozvání město Lovosice a setkal se s jeho vedením. Hejtmana přivítala starostka města Lenka Lízlová, místostarostka Vladimíra Nováková a členové rady města.
 

 
 

Starostka Lízlová velmi ocenila návštěvu pana hejtmana, která byla první návštěvou hejtmana kraje na radnici v Lovosicích za dobu jejího funkčního období.  Vedení města se zejména zajímalo o  vývoj řešení problematických témat Ústeckého kraje souvisejících zejména s evropskými dotacemi.  Starostka dále představila realizované či plánované projekty města, např. opravu Pfannschmidtovy vily z roku 1887, která bude financována jen z rozpočtu města a bude přestavěna na městskou knihovnu. V oblasti sportu podporuje město místní házenkářský klub a také plánuje výstavbu multifunkčního sportovního hřiště. Město také úzce spolupracuje se společností Lovochemie, a. s.

 

Jedním z projednávaných témat byla také dálnice D8, jejíž problémy s dostavbou a s objízdnou trasou se negativně dotýkají života obyvatel města a rozvoje města jako takového (hluk, zhoršená kvalita ovzduší). Na závěr informovala paní starostka hejtmana Bubeníčka o organizovaných setkáních vedení města s okolními obcemi, na které by ho chtěli při nejbližší příležitosti pozvat.

 

1
Starostka Lovosic Lenka Lízlová s hejtmanem Oldřichem Bubeníčkem

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 1.2.2013 / 1.2.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém