Orientační nabídka


 

Hejtman poděkoval policistům za celoroční práci

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
web
Poděkování hejtmana kraje Oldřicha Bubeníčka za aktivní podíl na zajištění bezpečnosti prezidenta republiky Miloše Zemana při jeho prosincové návštěvě Ústeckého kraje obdrželo jedenáct policejních důstojníků.
Tisková zpráva ze dne 18. prosince 2015
 

 
 

„Při cestách s panem prezidentem jsem se osobně přesvědčil o perfektním zajištění bezpečnosti a viděl jsem profesionální práci vaši i vašich podřízených,“ zhodnotil na úvod práci Policie ČR Oldřich Bubeníček. Náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje pro vnější službu Petr Sytař pochválil bezproblémovou součinnost s pracovníky krajského úřadu a poděkoval za vstřícný přístup kraje v průběhu celého uplynulého roku. „Osobně bych vyzdvihl především dlouhodobě výbornou spolupráci s pracovištěm krizového řízení krajského úřadu,“ přidal se k poděkování také vedoucí územního odboru Policie České republiky Ústí nad Labem Vladimír Danyluk.

Na přátelském setkání informovali policisté Oldřicha Bubeníčka o bezpečnostní situaci v kraji. Hejtman s potěšením přijal zprávu, že rok 2015 byl klidnější jak v oblasti závažné kriminality, tak v dopravní nehodovosti. „Nečekáme, až se nám vyskytnou problémy, ale snažíme se jim hlavně předcházet,“ vysvětlil možné vlivy vedoucí 1. oddělení obecné kriminality krajského ředitelství policie Martin Charvát. Mezi tématy rozhovoru nechyběly ani dostavba dálnice D8, nebezpečnost drog za volantem či nová policejní vozidla vybavená moderní technikou sloužící ke zvýšení bezpečnosti provozu.

web1
Hejtman Oldřich Bubeníček s náměstkem ředitele Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje pro vnější službu Petrem Sytařem.

web2
Hejtman Oldřich Bubeníček s vedoucím územního odboru policie Ústí nad Labem Vladimírem Danylukem. 

 
 

 

 
Zodpovídá: Ing. Marie Logrová
Vytvořeno / změněno: 18.12.2015 / 18.12.2015 | Zveřejnit od-do: 18.12.2015-18.12.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém