Orientační nabídka


 

Hejtman poděkoval za spolupráci Hospodářské a sociální radě Ústeckého kraje

fb
Ve čtvrtek 18. prosince se uskutečnilo společné jednání Předsednictva a Sněmu Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje (HSR-ÚK), kterého se zúčastnil hejtman Oldřich Bubeníček. Představitel HSR-ÚK Richard Falbr velmi ocenil spolupráci s reprezentací Ústeckého kraje a poděkoval za úzkou součinnost osobně hejtmanovi.
 

 
 

„Jsem rád, že spolupráce Ústeckého kraje a hospodářské a sociální rady se zintenzivnila a přinesla reálné výsledky,“ řekl ve svém úvodním slovu na sněmu Oldřich Bubeníček. Jako příklady kooperace uvedl hejtman oblast řešení zaměstnanosti, problematiku sociálního vyloučení, téma zlepšování obrazu kraje a cestovního ruchu, společné úsilí o řešení  negativních dopadů ve strukturálně postižených oblastech kraje a zlepšení dopravní infrastruktury včetně dokončení stavby úseku dálnice přes České středohoří. „Doufám, že nový ministr dopravy a nový generální ředitel ŘSD si jako osobní úkol a předsevzetí konečně vezmou dostavbu dálnice spojující Českou republiku s Německem,“ neodpustil si hejtman připomenout krajskou prioritu v oblasti dopravy. Hejtman rovněž ocenil, že na půdu HSR-ÚK se soustředila práce vládního zmocněnce pro Ústecký kraj Jiřího Cieńciały.

Zhodnocení činnosti HSR-ÚK se věnovalo výsledkům jednání na úrovni centrálních orgánů, jednání s krajskou samosprávou a regionálními partnery a zhodnocení aktivit prováděných v součinnosti se členy a partnery HSR-ÚK.


Připravil: OMK

hsruk
Hejtman Oldřich Bubeníček při zahájení Sněmu HSR-ÚK, vlevo předseda HSR-ÚK Richard Falbr

hsruk2

 


 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 18.12.2014 / 18.12.2014
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém