Orientační nabídka


 

Hejtman popřál litvínovským hokejistům k mistrovskému titulu

hc
Hejtman Oldřich Bubeníček v dopise předsedovi představenstva HC VERVA Litvínov Janu Mikulcovi, ve kterém uvádí: „Dovolte, abych Vám jménem svým i jménem vedení kraje poblahopřál k mimořádnému sportovnímu výsledku Vašeho hokejového klubu. Toto blahopřání a poděkování za vzornou reprezentaci kraje patří samozřejmě celému vedení klubu, realizačnímu týmu a především trenérům a hráčům, kteří mistrovský titul vybojovali.“
 

 
 

„Věřím, že získaný titul je pro Váš klub o to cennější, neboť ho litvínovští hokejisté získali poprvé ve své šestapadesátileté historii nepřetržitého působení v nejvyšší národní soutěži,“ píše dále hejtman v dopise do Litvínova.

Získaný mistrovský titul je pro Ústecký kraj rovněž oceněním, neboť kraj v rámci své koncepce podpory vrcholového mládežnického sportu věnoval HC VERVA téměř tři a půl milionu korun na rozvoj mládežnické základny. V kádru A-mužstva je 19 odchovanců, kteří prošli mládežnickými kategoriemi litvínovského mateřského klubu, což svědčí o systematické práci s mladými nadějnými hráči.

„Patřím mezi fanoušky litvínovského hokeje a těším se, že i v další sezóně budete svým divákům připravovat mimořádné sportovní zážitky,“ uzavírá svůj dopis hejtman Bubeníček.

Připravil: OMK

9
Při návštěvě v Ústeckém kraji obdržela dres mistrovského litvínovského klubu i ministryně Michaela Marksová

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 28.4.2015 / 28.4.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém