Orientační nabídka


 

Hejtman přijal návštěvu dětí z Kiržače

foto
Celkem 17 dětí z ruské Kiržače ve Vladimirské oblasti zavítalo v rámci partnerské spolupráce města Rumburk a Kiržač do Ústeckého kraje. Na krajském úřadu v Ústí nad Labem je přijal také hejtman Oldřich Bubeníček, který jim krátce představil Ústecký kraj a s ním spojené zajímavosti i osobnosti.
Tisková zpráva ze dne 20. července 2017
 

 
 


„Jsem moc rád, že jste k nám zavítali a díky tomuto výměnnému pobytu máte možnost poznat i náš kraj. Na jaře jsem osobně navštívil Vladimirskou oblast, která je nyní naším novým zahraničním partnerem a věřím v budoucí úspěšnou spolupráci,“ řekl v úvodu hejtman Oldřich Bubeníček. Spolu s delegací dorazil také starosta města Rumburk Jaroslav Sykáček, který aktivně spolupráci s městem Kiržač podporuje. Setkání se zúčastnil i předseda komise pro zahraniční vztahy Jaroslav Horák.

V rámci svého dvoutýdenního pobytu v Rumburku děti navštívily kromě Ústí nad Labem také České Švýcarsko, Hřensko, Děčín a zavítali také do Saska, Prahy a Nového Boru.

Partnerství města Rumburk a Kiržač trvá více než 30 let. Více na http://rn.rumburk.cz/2016/06/27/mesta-rumburk-a-kirzac-se-opet-dohodla-na-vzajemne-spolupraci/

foto
Zprava hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, starosta města Rumburk Jaroslav Sykáček a předseda komise pro zahraniční vztahy Jaroslav Horák.

foto

foto

foto

foto

foto


 


 

 



 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 20.7.2017 / 20.7.2017
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém