Orientační nabídka


 

Hejtman se setkal s předsedou krajské agrární komory

11
Předseda Krajské agrární komory (KAK) Ústeckého kraje Jaroslav Brožka navštívil v pondělí 23. března hejtmana Oldřicha Bubeníčka, aby ho informoval o současných a připravovaných aktivitách agrární komory v kraji. Jednalo se o jedno z pravidelných setkání hejtmana s představiteli krajských podnikatelských struktur.
 

 
 

Předseda KAK Jaroslav Brožka seznámil hejtmana se současným stavem členské základy, s hospodařením komory a s aktuální strukturou v rámci rozdělení na okresní komory. Poděkoval rovněž za spolupráci v loňském roce a informoval hejtmana o podaných žádostech o podporu akcím pořádaným v roce 2015, jako jsou krajské dožínky, soutěž O nejlepší potravinářský výrobek Ústeckého kraje - Kraje Přemysla Oráče, krajská výstava masného skotu a další.

Představitelé KAK a ÚK diskutovali o aktuální situaci v zemědělství, o současných trendech, dotacích od EU i státu a o struktuře živočišné i rostlinné výroby v kraji.

„Vážím si aktivit krajské agrární komory a práce všech zemědělců v našem regionu, kteří ve složitých podmínkách konkurují zemědělských produktům ze zemí Evropské unie. Dokazují to například naši farmáři se svými výrobky na regionálních farmářských trzích,“ uvedl hejtman Oldřich Bubeníček.

Předseda projednal s hejtmanem i možnost uzavření memoranda o spolupráci mezi ÚK a KAK ÚK.

Připravil: OMK

1
Předseda KAK Jaroslav Brožka (vlevo) na jednání s hejtmanem Oldřichem Bubeníčkem

2

 

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 23.3.2015 / 23.3.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém