Orientační nabídka


 

Hejtman zavítal do regionu Podbořanska

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
hejtman
Na návštěvu Podbořanska vyrazil ve čtvrtek 22. října hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. V Lubenci přivítal hejtmana a také Luboše Trojnu, vedoucího odboru kanceláře hejtmana starosta Jiří Chaloupecký, Pavel Antoni, místostarosta obce, Bohumil Peterka a Zdeněk Vukliševič, oba zastupitelé.
Tisková zpráva ze dne 23. října 2015
 

 
 

Hovořilo se na téma dopravní obslužnosti i v souvislosti faktu, že se obec, pod kterou spadá její další osm částí, rozprostírá na hranici tří krajů. Dále se řešila otázka nedalekých Drahonic, kde je nyní ubytováno šest desítek uprchlíků.

Poté se hejtman přesunul do Podbořan, kde nyní žije 6500 obyvatel. Město se nachází v ploché pánvi ze západu ohraničené výběžky Doupovských hor a z východu Českým středohořím. Na Městském úřadě se setkal se starostou Radkem Reindlem. S ním se odebral do nedalekého Gymnázia a SOŠ, páteřní školy Ústeckého kraje. Zde už na něj čekal ředitel příspěvkové organizace Jiří Bejček a Štěpán Harašta, vedoucí odboru školství, mládeže a tělovýchovy.

Všichni jmenovaní se zúčastnili prohlídky venkovních prostorů, kde si hejtman zkusil řídit dva traktory, jeden „veteránský“ Zetor 25 A a druhý moderní. Od ředitele Bejčka pak dostal „pomyslný“ certifikát a řidičské oprávnění.

Poslední zastávkou byla Římskokatolická farnost, kde došlo na návštěvu hejtmana s vikářem děkanství Aleksandrem Siudzikem.

01
Starosta Lubence Jiří Chalupecký přivítal hejtmana Oldřicha Bubeníčka na Obecním úřadě

02
Hejtman podebatoval i se starostou Podbořan Radkem Reidlem

 

03
V prostorách školy se setkal hejtman s ředitelem školy Jiřím Bejčkem a Štěpánem Haraštou, vedoucím odboru školství, mládeže a tělovýchovy (vlevo)

04
Jízda v Zetoru byla pro hejtmana zajímavá zkušenost

 

05
Moderní traktor se ovládal podstatně snadněji 

 

 
 

 

 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 23.10.2015 / 23.10.2015 | Zveřejnit od-do: 23.10.2015-22.11.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém