Orientační nabídka


 

Hejtman přijal zlaté házenkářky Mostu i jejich mladší nástupkyně

DHK Most
To byla sezona na jedničku! Mostecké házenkářky se staly popáté šampionkami a po zásluze zvedly nad hlavu mistrovský titul. Velký úspěch klubu registroval hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, který dívkám a realizačnímu týmu osobně poděkoval za vzornou reprezentaci kraje.
Tisková zpráva ze dne 22. června 2017
 

 
 

Na krajský úřad dorazila dvojice hráček z mistrovského kádru „Černých andělů“ Lucia Mikulčík a Michaela Borovská, dále pětice dívek kategorie starší dorostenky společně se svým trenérem Radkem Maděrou a manažerem házenkářského klubu Rudolfem Jungem.

Mluvilo se nejen o seniorském titulu žen, ale také o prvním místě dívek v kategorii starší dorostenky. Ve svém debutu v nejvyšší soutěži prošly suverénně celou soutěží v oblasti „západ“ a to bez jediné porážky. Ve finále porazily vítězný tým „východní“ části a staly se mistry ČR.

Mostecký klub navíc bude od příští sezony usilovat o účast v prestižní lize mistrů. „Rádi bychom se v září zúčastnili kvalifikačního turnaje, ze kterého vzejde vítězný tým, který následně postoupí do hlavní fáze soutěže. A tím jediným postoupivším týmem bychom chtěli být právě my,“ uvedl na setkání s hejtmanem manažer klubu Rudolf Jung.

Hejtman Ústeckého kraje dostal od hráček na památku zlaté medaile z právě skončených soutěží a také porcelánovou píšťalku.

K úspěchům nastupující generace házenkářek výraznou měrou přispívá i podpora ze strany Ústeckého kraje a je předpoklad, že úroveň mostecké házené bude mít nejen stabilní, ale trvale rostoucí úroveň.

01
Hejtman přivítal úspěšné házenkářky.

02
Setkání se účastnil i manažer klubu Rudolf Jung (uprostřed) a trenér dorostenek Radek Maděra (vlevo). 

 

04
Hejtman dostal od manažera klubu porcelánovou píšťalku.

06
Společná fotka.

 

 

 

 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 22.6.2017 / 22.6.2017 | Zveřejnit od: 22.6.2017
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém