Jednalo se také o možné spolupráci zemědělců Ústeckého kraje a společností Nestlé ČR, jejíž regionální pobočka pod názvem Tivall CZ sídlí v průmyslové zóně v Krupce poblíž Teplic. Tam se také poté přesunul hejtman společně s předsedou výboru pro zemědělství a venkov Zdeňkem Plecitým, aby si zde spolu s ostatními prohlédli celý interiér závodu Nestlé Krupka (od roku 2018 se stal oficiálně součástí koncernu Nestlé).
Z menší společnosti, založené na rodinných principech, se stal závod Nestlé Krupka jednou z nejrychleji se rozvíjejících firem na Teplicku. V provozu má již tři výrobní linky a práci fabrika dává šesti stovkám lidi. Nedávno proběhly rozsáhlé stavební úpravy v areálu firmy, které přispěly ke vzniku modernějšího pracovního zázemí. Do budoucna se počítá ještě s výstavbou nových skladovacích prostor. Vyrábí se zde především vegetariánské a veganské chlazené výrobky, které jsou v obchodech známé pod značkou Garden Gourmet.

Hejtman se sešel se zástupci Agrární komory
ČR. Mezi dalšími hosty byl například Jaroslav Brožka, předseda krajské agrární
komory, Otakar Šašek, ředitel Zemědělské družstvo Klapý, Josef Soukup, děkan
fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů při ČZU v Praze či
Vratislav Janda, ředitel pro korporátní záležitosti, Nestlé ČR

Ředitelka Nestlé Krupka Dagmar Spišáková (vlevo)
provedla hejtmana Jana Schillera a spol. celým závodem

Prohlídku závodu si nenechal ujít ani Zdeněk
Plecitý, předseda Výboru pro zemědělství a venkov ZÚK

Závod má celkem tři výrobní linky

Balení hotových výrobků provádí pracovníci
závodu

V krupském závodě se vyrábí hned několik
druhů vegetariánských a veganských výrobků

Závod Nestlé Krupka se nachází v krupské průmyslové zóně

Každý si pod pojmem Nestlé vybaví spíš čokoládu než vegetariánské výrobky