Orientační nabídka


 

Hejtman se setkal s vedením SčVK

11
Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček se setkal s generálním ředitelem akciové společnosti Severočeské vodovody a kanalizace Bohdanem Soukupem a ředitelkou komunikace a marketingu SčVK Ivetou Kardianovou. Představitelé SčVK informovali hejtmana o aktivitách této společnosti s krajskou působností.
 

 
 

SčVK spravuje vodovodní a kanalizační síť v Ústeckém a Libereckém kraji a ve spolupráci s dalšími subjekty zajišťuje úpravu a kvalitu vody dodávané do vodovodních řadů a rovněž kvalitu vod odcházejících z čistíren odpadních vod zpět do vodotečí. V této souvislosti ředitel B. Soukup informoval o spolupráci s organizacemi Povodí Labe a Povodí Ohře a se Severočeskou vodárenskou společností.

V rámci kraje klesá spotřeba vody, ale do její ceny se promítají nákladné investice do čistíren odpadních vod. SćVK prakticky denně řeší poruchy na vodovodních řadech a také provozuje informační systém o vodovodních haváriích a poruchách.

SčVK rovněž organizuje pro mládež ekologické soutěže a podílí se na ekologické výchově. Hejtman O. Bubeníček ujistil, že v této oblasti má vodárenská společnost plnou podporu kraje.

Připravil: OTI
 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 11.12.2012 / 11.12.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém