Orientační nabídka


 

Hejtmanka diskutovala se starosty z Děčínska a Litoměřicka

001
Pravidelná setkání hejtmanky Jany Vaňhové se starosty všech obcí Ústeckého kraje pokračují i v letošním roce. První z nich určené pro starosty Děčínska a Litoměřicka se odehrálo včera v konferenčním sále Krajského úřadu Ústeckého kraje. Jako vždy si starostové vybrali témata, která je nejvíce zajímají. Proto se mluvilo o zaměstnanosti, bezpečnosti, dopravě a zdravotnictví.
Tisková zpráva z 26. dubna 2012
 

 
 

Kromě hejtmanky Jany Vaňhové, která hovořila na téma nezaměstnanost a představila Akční plán zaměstnanosti 2020, se setkání zúčastnili členové Rady Ústeckého kraje Jana Ryšánková, Petr Jakubec a Radek Vonka. Dále pozvání přijali Jiří Šenkýř, zástupce pověřený řízením Krajského ředitelství policie ÚK, který mluvil o bezpečnosti, Radek Scherfer, předseda představenstva Krajské zdravotní a.s., přiblížil situaci ve zdravotnictví a Radim Gabriel, ředitel Krajské pobočky Úřadu práce, doplnil téma nezaměstnanosti v Ústeckém kraji. Dopravě se věnoval vedoucí Odboru dopravy KÚÚK Jindřich Franěk.

Všichni přítomní z vedení kraje a pozvaní hosté byli připraveni odpovídat na dotazy starostů.

Další setkání se starosty proběhnou v měsících květnu a červnu, a to konkrétně v úterý 22. května pro starosty Teplicka a Lounska a v úterý 19. června pro starosty Ústecka, Mostecka a Chomutovska.

Novinkou v letošním roce je soutěž určená pro střední školy vyučující řemeslné obory. Během každého setkání se budou v předsálí od 9 do 13 hodin prezentovat přihlášené školy, které co nejlépe a nejzajímavěji představí obor, který na nich lze studovat. Prezentace posoudí  hodnotící komise, která po proběhnutí všech tří termínů ohodnotí nejlepší školy. Ty se mohou těšit na příspěvek na pomůcky.

Ve středu 25. dubna se představila Střední škola lodní dopravy a technických řemesel Děčín, Střední škola  stavební Teplice, Střední škola stavební a technická Ústí nad Labem a Střední škola a Základní škola Trmice.

01
Setkání se starosty zahájila hejtmanka Jana Vaňhová.

01
Nechyběli členové Rady Ústeckého kraje (zleva, dolní řada) Petr Jakubec, Jana Ryšánková a Radek Vonka.

01
Pozvání na setkání přijali významní hosté (zleva): Jiří Šenkýř, zástupce pověřený řízením Krajského ředitelství policie ÚK, Radek Scherfer, předseda představenstva Krajské zdravotní a.s., Radim Gabriel, ředitel Krajské pobočky Úřadu práce, a Oldřich Malý, poradce Ústeckého kraje pro Akční plán zaměstnanosti 2020.

01
01
01
Výstava středních škol a učilišť před konferenčním sálem

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 26.4.2012 / 26.4.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém