Orientační nabídka


 

Hejtmanka přijala nového ředitele Českého rozhlasu Sever

11
Hejtmance Ústeckého kraje Janě Vaňhové se přišel představit nový ředitel Českého rozhlasu Sever (ČRo Sever) Milan Knotek, který byl do této funkce uveden k 1. dubnu. Seznámil rovněž hejtmanku s novými plány a záměry této regionální veřejnoprávní stanice a s dalšími možnostmi spolupráce.
Tisková zpráva z 19. 4. 2011
 

 
 

Hejtmanka Jana Vaňhová nejprve popřála novému řediteli mnoho úspěchů v jeho budoucí práci. „Oceňuji korektnost a serióznost zpravodajství a publicistiky Českého rozhlasu Sever. Věřím, že se s naší pomocí podaří nabídnout posluchačům zajímavé vysílání a zprávy,“ řekla Milanu Knotkovi hejtmanka.

 

Milan Knotek informoval o současné poslechovosti ČRo Sever a o plánech do budoucna. Podle Knotka by mělo postupně dojít ke změnám v zaměření publicistiky a hudebního formátu. „Spatřuji větší možnosti spolupráce v těch oblastech, které chce kraj ještě více přiblížit obyvatelům regionu. Podle mě se to týká například informací z cestovního ruchu, dopravní obslužnosti a pracovních příležitostí,“ uvedl ředitel Milan Knotek.

 

Jana Vaňhová i nový ředitel se shodli na tom, že ČRo Sever by měl intenzivněji zpravodajsky zachycovat současný život v kraji, reagovat více na potřeby posluchačů – obyvatel kraje a akcentovat regionální témata pro publicistiku.

 

1
Ředitel ČRo Sever Milan Knotek se přišel představit a pozdravit hejtmanku Janu Vaňhovou

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 19.4.2011 / 19.4.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém