Orientační nabídka


 

Hotelová škola připravovala rybí pochoutky

ry
Do soutěže „Rybí pochoutky Ústeckého kraje“, jejíž garantem a pořadatelem je odbor životního prostřední a zemědělství Krajského úřadu Ústeckého kraje, došlo do uzávěrky v polovině února 58 receptů. Z nich bylo vybráno deset, podle kterých dne 21. března 2016 připravila pro hodnocení pokrmy Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice.
 

 
 

V porotě byli zástupci pořádajícího odboru životního prostřední a zemědělství a odboru školství, mládeže a tělovýchovy KÚÚK. Z deseti připravovaných pokrmů bylo šest kaprů, dvě štiky a dva pstruzi.

Pro ochutnávku na rybářské výstavě 30. 4. 2016 na Novém Hradě Jimlín byly vybrány porotou tři nejlepší recepty – Pstruh podle Jakuba, Kapří filet na grilu a Kapr spící na zeleninové postýlce.

ry

ry

ry


 

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 22.3.2016 / 22.3.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém