Orientační nabídka


 

Hudební rozloučení s prázdninami aneb Jen pro ten dnešní den - swingový koncert

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
saxofonový band HARMONY & PŘÁTELÉ
V neděli 31. 8. 2014 od 14 hodin na Zámku Nový Hrad v Jimlíně u Loun proběhne swingový koncert s názvem Hudební rozloučení s prázdninami aneb Jen pro ten dnešní den.
Vstupné je dobrovolné.
 

Odkazy


 
 

Již  tradiční hudební rozloučení s prázdninami v rytmu swingu nás čeká poslední srpnovou neděli na nádvoří zámku Nový Hrad v Jimlíně u Loun. Saxofonový band HARMONY & PŘÁTELÉ potěší příznivce hudby 30.-60.let řádnou dávkou swingu i muzikálových melodií té doby. Zazní slavné evergreeny a přenesou nás tak do dob, kdy zvučné tóny saxofonů vládly kavárnám, sálům a pódiím a společnost se bavila, tančila a prostě žila - jen tím dnešním dnem. A tentokráte nás na zámeckém nád voří bude bavit saxofonový band HARMONY  & PŘÁTELÉ slavnými swingovými skladbami velikánů jako jsou Glenn Miller, G.Gershwin, D.Ellington,  D.Brubeck, P.Anka, ale potěší nás také oblíbenými šlágry našich výborných českých autorů - Jar.Ježka, R.A.Dvorského, S.E.Nováčka a dalších. Uslyšíme pecky jako My Way, Fascinating Rhythm, Twilight Time, Všichni tancovat jdou, ale i písně Wericha a Voskovce jako Nebe na zemi, Tři strážníci, Tmavomodrý svět, Stonožka a také písně se špetkou nostalgie Jen pro ten dnešní den, Děku ji, bylo to krásné a další skvělé skladby pro dobrou náladu. Jak lépe zakončit letní prázdninové dny, než  krásnou hudbou, zvučnými saxofonovými sóly a skvělým hlasem zpěváka Pavla Macháta, který svým výborným projevem připomene největší hvězdy swingu - Franka Sinatru, Toma Jonese i našeho krále swingu Karla Hálu, a přesto zůstává sám sebou.

 

Saxofonový band HARMONY & PŘÁTELÉ má pro své příznivce na nádvoří jimlínského zámku v neděli 31.8. od 14.00 h připravené opravdové hudební lahůdky!

 

 
Zodpovídá: Karina Strnadová
Vytvořeno / změněno: 19.8.2014 / 19.8.2014 | Zveřejnit do: 1.9.2014
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém