Orientační nabídka


 

ICUK pomáhá začínajícím podnikatelům v Ústeckém kraji programem Startup Go!

Máte skvělý nápad na podnikání, ale nevíte, jak začít? Nebo jste již začali podnikat a najednou nevíte jak dál? Máme pro vás řešení, které ocení každý začínající podnikatel. Existuje totiž bezplatný program z dílny Inovačního centra Ústeckého kraje.
Tisková zpráva ze dne 5. prosince 2022
ICUK
 

 
 
Startup Go! je program od ICUK, nazývaný i podnikatelský inkubátor, kde začínající podnikatelé rozvíjí své nápady do životaschopného byznysu, nebo svou začínající firmu rozvinou v úspěšný startup. Trvá tři čtvrtě roku, kdy jsou pro účastníky připravené workshopy na různá témata, výzvy, plány a úkoly, a také konzultace s osobním mentorem, kterého si účastník na začátku vybere. Navíc je možnost konzultací s celou řadou expertů na konkrétní témata od práva až po marketing.

Závěr podnikatelského inkubátoru je spojený s akcí Startup Go Grill, kde se jednotlivé projekty účastníků „grilují“ před odbornou porotou, veřejností a zástupci potenciálních investorů. Porota poté vyhodnotí nejlepší prezentace a plány a vítězové získají nemalé finanční i nefinanční ceny v celkové hodnotě 50 000 Kč.

Poslední listopadový večer se konala akce Startup Go Grill, která ukončila běh podnikatelského inkubátoru pro tento rok. Od prosince je tedy možnost přihlásit se do nového běhu v roce 2023. Je jedno, jaké téma má váš podnikatelský sen, jestli váháte, zda je váš nápad reálný, nebo jen nevíte, jak na marketing. Program Startup Go! je pro každého, komu nechybí odvaha a má chuť podnikat. Podrobné informace jsou k nalezení na webové stránce www.icuk.cz.

ICUK

 

ICUK

 
 
Zodpovídá: Ing. Martin Volf
Vytvořeno / změněno: 5.12.2022 / 5.12.2022
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém