Orientační nabídka


 

ICUK mění barvy a webové stránky, čekají ho nové projekty

Se změnami se potkáváme neustále, jak v soukromém, tak i v pracovním životě. Ty méně pozitivní nás posouvají dál a z těch více pozitivních se těšíme, a pokud stojí za to, tak se jimi rádi chlubíme. A tak se rozhodlo chlubit i Inovační centrum Ústeckého kraje svými novými webovými stránkami.
Tisková zpráva ze dne 3. srpna 2022
ICUK
 

 
 

„Stávající webové stránky byly již čtyři roky staré; změna byla nutná. Staly se méně přehlednými díky velkému objemu informací a zorientovat se v nich bylo již složitější. Začali jsme novou grafikou a hledali výrazný grafický prvek, který by charakterizoval působnost ICUK v kraji,“ říká Martin Mata, ředitel ICUK.

Hlavním motivem je žluté písmeno U, typické pro Ústí a Ústecký kraj; v polovičním zobrazení evokujícím růstovou křivku. Žlutá a černá jsou doplněny dvěma odstíny šedé a světle modrou jako kontrastní barvou. Jednoduchá moderní a lehce čitelná grafika se nese celým webem a promítá se do tiskovin a dalších promo materiálů.

Stránky nabízí návštěvníkovi přehledné možnosti vyhledávání jak podle oblasti zájmu, tak podle nabízených služeb či realizovaných projektů a témat. U akcí se ICUK zaměřil na interaktivní kalendář a k pravidelně pořádaným eventům přiřadil vlastní podstránky. Na jiné samostatné podstránce návštěvník najde novinky, příběhy úspěšných lidí z kraje a zajímavé podcasty.

Novou identitou ICUK nekončí. V nejbližších měsících čekají na centrum další nové projekty zejména v oblasti zdravotnictví, vzdělávání či kultury, kterými bude dál přispívat k posilování atraktivity regionu. Držíme ICUK palce.

Nové webové stránky Inovačního centra Ústeckého kraje
Nové webové stránky Inovačního centra Ústeckého kraje

 
Zodpovídá: Ing. Martin Volf
Vytvořeno / změněno: 3.8.2022 / 3.8.2022
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém