Orientační nabídka


 

Inovační centrum Ústeckého kraje provozuje vlastní kavárnu

Na začátku prosince otevřelo Inovační centrum Ústeckého kraje (ICUK) kavárnu SPACE CAFÉ & BAR. Pásku slavnostně přestříhl hejtman Jan Schiller, prorektor pro rozvoj a kvalitu UJEP Jaroslav Zuckerstein, předseda Krajské hospodářské komory Ústí nad Labem Vladimír Zemánek a ředitele ICUK Martina Matu zastoupil manažer rozvoje podnikání Jan Wedlich.
Tisková zpráva ze dne 18. ledna 2023
ICÚK kavárna
 

 
 
„Dřív byla kavárna provozována soukromým podnikatelem a návštěvníci našeho sdíleného prostoru Work Space si mohli objednávat sortiment kavárny přes Qerko přímo od stolu. Prvotní myšlenka byla spojit tyto dva prostory a mít možnost nabízet služby nejen samotného Work Space pro studenty a podnikatele bez vlastní kanceláře, ale i doplňkové služby. Naskytla se příležitost a ICUK převzal kavárnu pod svá křídla. Hned nato jsme si řekli, že je kavárna ideální prostor i pro vytvoření možnosti a podmínek sociálního podnikání,“ vysvětlil Martin Mata, ředitel ICUK a dodal, že již pracují na dalším projektu, který bude ICUK realizovat. Dále se nabízí spolupráce se středními školami se zaměřením na podnikání, marketing i gastronomii. 

Kavárna je otevřena v pracovní dny od 8 do 16 hodin. Od února však plánuje otevírací dobu rozšířit. Nabídka kávy, alko a nealko nápojů a slaných a sladkých snacků je široká a cenově příznivá. Kavárnu najdete v budově, kde rovněž ICUK sídlí. Dostanete se do ní buď schody mezi Finančním úřadem a Krajským úřadem Ústeckého kraje, nebo přímo z přilehlého parkoviště.

Interiér kavárny
Interiér kavárny

V kavárně si můžete dát drink...
V kavárně si můžete dát drink...

... nebo lahodnou horkou čokoládu.
... nebo lahodnou horkou čokoládu

Kavárna se nachází kousek od Finančního úřadu a Krajského úřadu Ústeckého kraje.
Kavárna se nachází kousek od Krajského úřadu Ústeckého kraje

 
 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 18.1.2023 / 18.1.2023 | Zveřejnit od: 18.1.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém