Orientační nabídka


 

Jana Vaňhová: „Kytička a díky VŠEM MATKÁM ÚSTECKÉHO KRAJE“

Děkujeme!
Hejtmanka Ústeckého kraje, všichni další členové jeho vedení a krajští zastupitelé přejí všem matkám a maminkám v našem kraji krásné chvíle na druhou květnovou neděli. Bude Den matek. A protože jsme všichni dítětem nějaké maminky, DĚKUJEME!
 

 
 

Tisková zpráva ze 7. května 2010

Druhá květnová neděle je už téměř sto let Dnem matek, u nás se však slaví od roku 1923. Letošní svátek připadá na neděli 9. května, ale už v pátek posílá hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová všem matkám a maminkám, které v Ústeckém kraji žijí, pracují a milují své děti, upřímné pozdravy:Být maminkou je jednou z nekrásnějších, ale zároveň nejtěžších rolí v životě ženy. Svátek matek je významnou příležitostí, kdy vám můžu vyjádřit ocenění, které byste si zasloužily každý den. Mé dnešní poděkování a květina patří nejen ženám z krajského úřadu, s nimiž jsem se dnes dopoledne krátce setkala, ale také ze všech organizací založených a zřizovaných Ústeckým krajem a všem ostatním maminkám v našem hezkém kraji.“

  Ono dopolední čtvrteční setkání na krajském úřadu zahájila hejtmanka přáním všem ženám, které v početní přesile na úřadu pracují. Poděkovala jim za práci pro náš kraj, růží předala trochu krásy a vůně a spolu s Petrem Husákem, který jako krajský zastupitel stojí v čele sociálního výboru, ocenila roli ženy v naší společnosti. Ženy jsou prostě nepostradatelné (a proto žijí déle) a jak praví klasik, nejkrásnějším, nejsilnějším a nejstálejším z citů je právě mateřská láska. Další růže z rukou J. Vaňhové a P. Husáka dostaly také ženy- matky, které představitelé kraje oslovili a potěšili přímo před krajským úřadem. Dlužno ale dodat, že květin není nikdy dost. A tak dárek dostaly i ženy a dívky a děvčata, na které teprve role matek, mám a maminek čekají.

Připravil Mgr. Zbyněk Šebesta,

oddělení tiskových informací,

kancelář hejtmana Ústeckého kraje,

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

Tel.: 475 657 742, sebesta.z@kr-ustecky.cz,

www.kr-ustecky.cz

1
Jana Vaňhová a Petr Husák děkují všem matkám...

2

3

4

5

6

8
Jedna růže pro každou maminku v Ústeckém kraji

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 7.5.2010 / 7.5.2010 | Schváleno / Zrušeno: 7.5.2010 / 6.6.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém