Orientační nabídka


 

Kdo bude Miss chmele a piva roku 2012?

001
To zjistíme v září letošního roku ve finále 8. ročníku soutěže, která jako jediná v republice snoubí ženský půvab a šarm s vůní chmele a chutí piva. Momentálně se mohou zájemkyně přihlašovat do krajských kol, ze kterých vzejdou finalistky. Soutěž Miss chmele a piva 2012 se odehraje tradičně v Žatci.
Tisková zpráva ze 17. dubna 2012
 

 
 

Soutěž je určená pro ženy a dívky ve věku od 18 do 26 let. Stejně jako v minulých ročnících se i letos odehrají v květnu a červnu castingová kola. V nich se vybere deset dívek, které budou reprezentovat jednotlivé pivovary na území České republiky. První kolo se uskuteční 31. srpna ve Chmelařském institutu v Žatci. Tam budou muset finalistky prokázat znalost piva, které budou v soutěži zastupovat. V rámci žatecké Dočesné 2012 1. září je pak čeká souboj v ručním česání chmele a vzápětí tradiční soutěž tanec s korbelem piva na hlavě. V průběhu celého odpoledne se s nimi budou moci návštěvníci setkat ve stanech jednotlivých pivovarů, kde budou čepovat pivo. V září děvčata odcestují na zahraniční soustředění, kde mimo jiné nacvičí choreografie na závěrečný slavnostní galavečer. Na ten se můžete těšit 6. října v Městském divadle Žatec.

Finalistky předchozích ročníků Miss chmele a piva se mohou chlubit mnoha úspěchy. Loňská vítězka Lenka Hovorková se prosadila do reality show Hotel Paradise a II. vicemiss Marie Bartíková se probojovala do finále České Miss.

Informace o soutěži získáte na internetových stránkách www.misschmeleapiva.cz, kde jsou též podrobné podmínky a přihláška.

Akce se koná pod záštitou hejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové a starostky Žatce Zdeňky Hamousové.

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 17.4.2012 / 17.4.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém