Orientační nabídka


 

Krajské kolo soutěže Zlatý Erb 2009 zná finalisty

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Zlaty Erb
Ceny vítězům krajského kola soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí předá na slavnostní ceremoniálu hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová a další představitelé krajské samosprávy nebo krajského úřadu. Starostové a webmasteři hodnocených webových prezentací jsou pozváni na úterý 17. března v 9.00 hodin do sídla Ústeckého kraje v ulici Velká Hradební v krajském městě.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 16. 3. 2009

 

Ceny vítězům krajského kola soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí předá na slavnostní ceremoniálu hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová a další představitelé krajské samosprávy nebo krajského úřadu. Starostové a webmasteři hodnocených webových prezentací jsou pozváni na úterý 17. března do sídla Ústeckého kraje v ulici Velká Hradební v krajském městě.

 

Krajského kola soutěže, vyhlášeného ve třech kategoriích jimiž byly nejlepší webové stránky města, nejlepší webové stránky obce a nejlepší elektronická služba, se zúčastnilo 15 měst a 17 obcí. Dne 17. března bude z pořadí zřejmé, který z finalistů soutěže bude ve své kategorii hájit krajské barvy v celostátním finále, které bude vyhodnoceno na konferenci ISSS dne 6. 4. 2009 v Hradci Králové. Finalisty letošního krajského kola soutěže Zlatý Erb uvádíme abecedně, bez uvedení pořadí nebo rozlišení kategorií: Děčín, Chomutov, Libochovany, Litoměřice, Markvartice, Mikulov, Most, Tisá a  Úštěk.

 

V loňském krajském ročníku byly nejúspěšnějším účastníkem Litoměřice. Ze slavnostního ceremoniálu jubilejního 10. ročníku si litoměřický tajemník Radek Löwy a webmaster Jan Černý převzali ceny za nejlepší webové stránky města a za nejlépe hodnocenou elektronickou službu nabízenou občanům. V kategorii webových stránek obcí získala v krajském kole 2008 prvenství Tisá na Ústecku. Internetové stránky obce získaly v celostátním kole Zlatého Erbu 2008 zvláštní cenu společnosti Microsoft. Obec Tisá patří k nejúspěšnějším účastníkům soutěže, je držitelem celorepublikového vítězství obcí z roku 2004.

 

Zlatý erb je soutěží o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí České republiky. Vyhlašuje jí Sdružení Zlatý erb a její letošní 11. ročník je pořádán pod záštitou Asociace krajů ČR a ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj ČR, sdružením Český zavináč, Svazem měst a obcí ČR, portálem Města a obce online a konferencí ISSS. Osobní záštitu nad soutěží převzal náměstek ministra vnitra Mgr. Zdeněk Zajíček. Nad cenou o nejlepší elektronickou službu převzal osobní záštitu prezident Nejvyššího kontrolního úřadu Ing. František Dohnal. Počty soutěžících každým rokem rostou. Do letošního ročníku se přihlásilo ze všech krajů rekordních 600 soutěžních webů služeb a turistických prezentací. Podrobnosti naleznete na webu http://zlatyerb.obce.cz.

 

Minulé ročníky, finalisté krajského kola soutěže Zlatý Erb 2008

Nejlepší webová stránka města, 13 přihlášených

Litoměřice

www.litomerice.cz

Úštěk       

www.mesto-ustek.cz

Děčín

www.mmdecin.cz

Nejlepší webová stránka obce, 16 přihlášených

Tisá   

www.tisa.cz

Libochovany

www.libochovany.cz

Bystřany

http://mesta.obce.cz/bystrany/

Nejlepší elektronická služba, 20 přihlášených služeb

Litoměřice

Elektronický objednávkový systém pro agendu občanských průkazů a pasů

Chomutov

Koncept PB (Phone Book) - dálkové samoobslužné e-provedení vybraných úředních úkonů

Štětí

Kalendář událostí

 Ceny veřejnosti

Mikulov

Modlany   

 

Minulé ročníky soutěží v Ústeckém kraji:

 

Připravil František Janačík

oddělení tiskových informací

kancelář hejtmana Ústeckého kraje

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

Tel.: 475 657 788, janacik.f@kr-ustecky.cz

www.kr-ustecky.cz
 
Zodpovídá: František Janačík
Vytvořeno / změněno: 16.3.2009 / 16.3.2009 | Zveřejnit do: 16.4.2009
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém