Orientační nabídka


 

Kvalifikační dokumentace veřejné zakázky „Přeložka silnice III/00732 – Chomutov“, zadávané v užším řízení

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
 

 
 

  Ústecký kraj

Ing. Jiří Šulc, hejtman

Velká Hradební 3118/48

400 02 Ústí nad Labem

 

Veřejná zakázka ev. č.: VZ-INV-215/INV/2008/PD

 

KVALIFIKAČNÍ  DOKUMENTACE

 

Název veřejné zakázky:

„Přeložka silnice III/00732 - Chomutov“ PD a IČ

 

Informace pro zájemce o zpracování žádosti

 

Zadavatel se u této nadlimitní veřejné zakázky na služby rozhodl pro užší řízení. Po zveřejnění zadání v Informačním systému o zadávání veřejných zakázek – uveřejňovacím subsystému (dále jen „IS VZ US“) zájemci nejprve zašlou ve stanovené lhůtě žádost o účast spolu s požadovanými doklady o kvalifikaci.

Zájemci, kteří podali žádost o účast v užším řízení a nesplnili kvalifikaci, budou zadavatelem vyloučeni.

Po vyhodnocení žádostí bude ze všech žádostí, splňujících požadovaná kvalifikační kritéria, vybráno 5 zájemců náhodným výběrem losem podle ustanovení § 61 odst. 4 zákona, ke kterému budou všichni zájemci, kteří splnili kvalifikaci,  přizváni. Vylosovaní zájemci budou vyzváni k podání vlastní nabídky.

 

Předmět plnění:

Jedná se o stavbu, která se nachází zčásti (I. etapa) v zastavěném území, zčásti (II. a III. etapa) mimo zastavěné území na volných pozemcích. Návrh trasy je v souladu s územním plánem sídelního útvaru Chomutov – Jirkov. Stavba je rozdělena celkem do 3 etap.

I. etapa:  Tato část komunikace bude vedena po stávající trase ulice Alfonze Muchy. Stávající ulice je technicky ve špatném stavu vlivem nestability svahu, její šířka je nedostatečná. Tato část ulice bude kompletně rekonstruována. Pozemky. Délka úseku je 686,2 m.

II. etapa: Jedná se o etapu, která je vedena extravilánem města Chomutov. Součástí návrhu komunikace v dalším stupni dokumentace bude návrh nového veřejného osvětlení a případných přeložek inženýrských sítí. Součástí dalšího stupně projektu bude rovněž návrh sadových úprav tak, aby tvořily ochrannou hlukovou bariéru.

Součástí návrhu komunikace v této etapě je rovněž návrh odstavného parkoviště pro nákladní vozidla. Kapacita parkoviště je 10 parkovacích míst pro vozidla kategorie N2 a 2 parkovací místa pro nákladní soupravy délky 22 m.. Délka této etapy činí 1 518,20 m

III. etapa: Tato část komunikace je navržena jako nová konstrukce na volných pozemcích. Část komunikace podél hráze rybníka je navržena na úrovni stávajícího terénu. Část komunikace přes železniční trať je vedena po mostní konstrukci. Poslední úsek je veden po zemním náspu.

První úsek této části komunikace je veden po stávající hrázi otvického rybníka. Projektant upozorňuje na nutnost prověřit v dalším stupni projektové dokumentace vliv nové komunikace na stabilitu hráze a v případě potřeby navrhnout statické zajištění hráze.

Vzhledem k nutnosti propojení komunikace vedené po mostní konstrukci se stávajícím mostem přes silnici 1/13  byly uvažovány dvě varianty výškového vedení trasy komunikace v posledním úseku etapy III, a to buď na estakádě od železničního mostu po stávající most přes silnici 1/13, nebo po zemním náspu.. V tomto náspu bude v trase stávající cyklostezky proveden podjezd (tunel). V úseku na náspu je rovněž po celé délce navrženo svodidlo. Součástí návrhu komunikace v dalším stupni dokumentace bude návrh nového veřejného osvětlení a případných přeložek inženýrských sítí. Součástí dalšího stupně projektu bude rovněž návrh sadových úprav tak, aby tvořily ochrannou hlukovou bariéru Dále bude v dalším stupni projektu řešen požadavek investora na bezpečné propojení pěších z Otvic do rekreačního areálu (zoo, jezero)

Součástí přípravných a projekčních prací této etapy je i hydrogeologický průzkum lokality.

Délka tohoto úseku je 1 232,70 m

 

1. Podklady pro zpracování žádosti

 

Tato kvalifikační dokumentace obsahuje souhrn kvalifikačních požadavků doplňujících detailně požadavky zadavatele uveřejněné pro zadání této veřejné zakázky v IS VZ US pro zpracování žádosti o účast. Z těchto podkladů je zájemce povinen vycházet při zpracování své žádosti.

 

2. Informace o zadavateli

 

2.1. Základní údaje

Název :

Ústecký kraj

Zastoupený:

Ing. Jiřím Šulcem, hejtmanem Ústeckého kraje

Sídlo :

Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem

IČO:

70892156

Kontaktní osoba ve věcech technických:

Ivana Baierová, tel. 475 657 344,

e-mail: baierova.i@kr-ustecky.cz

Kontaktní osoba ve věcech organizačních:

Martin Pražan, poradce pro administrování veřejné zakázky,  tel. 608 979 249,

e-mail:prazan.cfbu@tiscali.cz

 

 

3. Kvalifikační předpoklady – doplnění údajů uvedených v IS VZ US

 

3.1    Základní kvalifikační předpoklady

§       dle § 53 odst. 1 zákona způsobem stanoveným v § 53 odst. 2 zákona;

3.2    Profesní kvalifikační předpoklady

§       dle § 54 písmene a) zákona s tím, že zájemce doloží výpis z obchodního rejstříku  či jiné evidence, má-li v ní být zapsán podle zvláštních předpisů;

§       dle § 54 písmene b) zákona s tím, že zájemce doloží doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklady prokazující příslušné živnostenské oprávnění v oblastech projektová činnost ve výstavbě a inženýrská činnost ve stavebnictví;

3.3    Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady

§       dle § 55 odst. 1 písmene a) zákona s tím, že zájemce doloží doklad o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě ve výši min. 1 mil. Kč

§       dle § 55 odst. 1 písm. c) zákona s tím, že zájemce doloží formou čestného prohlášení  celkovou výši obratu zjištěném podle zvláštních právních předpisů za každé z posledních 3 účetních období s tím, že obrat za každé z předcházejících účetních období bude minimálně ve výši 9 mil. Kč;

3.4    Technické kvalifikační předpoklady

§       dle § 56 odst. 2 písm. a) zákona s tím, že zájemce uvede seznam významných služeb,   

 které poskytl v posledních 3 letech, a to pouze v objemu vyšším jak 2 mil. Kč bez DPH   se zaměřením na zpracování projektové dokumentace a inženýrskou činnost pro výstavbu nebo rekonstrukci pozemních komunikací, s uvedením jejich rozsahu a doby  poskytnutí; přílohou tohoto seznamu musí být nejméně tři

-          osvědčení vydaná veřejným zadavatelem, pokud byly tyto služby poskytovány veřejnému zadavateli, nebo

-          osvědčení vydaná jinou osobou, pokud byly služby poskytovány jiné osobě, než veřejnému zadavateli, nebo

-          čestná prohlášení dodavatele, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli a není-li současně možné osvědčení podle bodu 2 od této osoby získat z důvodů spočívající na její straně.

 

Zájemci mohou k prokázání základních kvalifikačních předpokladů dle § 53 odst. 1 zákona a profesních kvalifikačních předpokladů dle § 54 zákona využít za podmínek stanovených v § 127 zákona výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů ne staršího než 3 měsíce.

 

Zájemci mohou k prokázání kvalifikačních předpokladů využít za podmínek stanovených v § 134 zákona certifikátu vydaného v rámci systému certifikovaných dodavatelů ne staršího než 1 rok.

 

Všechny doklady prokazující splnění kvalifikace předkládá zájemce v souladu s ustanovením § 57 odst. 1 zákona v originále či úředně ověřené kopii. Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být v souladu s ustanovením § 57 odst. 2 zákona k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů.

 

 

4.     Požadavky na zpracování žádosti

 

Žádost včetně veškerých dokumentů a příloh bude zpracována v českém jazyce.

Žádost nebude obsahovat opravy a přepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl.

Žádost bude včetně veškerých požadovaných dokladů a příloh řádně svázána do jednoho svazku a bude dostatečným způsobem zajištěna proti manipulaci s jednotlivými listy  (pomocí provázku a pečetě nebo nálepkami opatřenými podpisem, případně nezaměnitelným razítkem). Všechny listy žádosti i příloh budou v pravém dolním rohu řádně očíslovány nepřerušovanou řadou počínaje číslem 1. Posledním listem žádosti bude prohlášení zájemce, potvrzené u fyzických osob zájemcem, u právnických osob potvrzené statutárním orgánem zájemce dle způsobu podepisování za společnost zapsaném v obchodním rejstříku či osobou pověřenou k zastupování statutárního orgánu zájemce, které stanoví celkový počet listů v žádosti. Podepisuje-li žádost pověřený zástupce, originál nebo ověřená kopie plné moci podepsané statutární osobou zájemce musí být nedílnou součástí žádosti.

4.1    Doporučené členění tištěné žádosti

Zájemce podá tištěnou žádost v souladu s tímto doporučeným členěním:

a)       obsah žádosti

b)       doložení kvalifikačních předpokladů  v pořadí dle čl. 3. této kvalifikační dokumentace

c)       prohlášení o počtu listů, příp. o počtu svazků s uvedením počtu listů jednotlivých svazků

Jednotlivé části žádosti, včetně jednotlivých druhů kvalifikačních předpokladů budou zřetelně označeny předělovými listy, které budou též započteny v číslování listů žádosti.

4.2    Lhůta a místo pro podání žádostí:

Lhůta pro podání žádostí: do 5. listopadu 2008 do 15:00 hodin.

4.3    Místo pro podání žádostí

Zájemci podají žádost v uzavřené neporušené obálce či jiném obalu výrazně označené   Žádost Ev. č. VZ-INV-215/INV/2008/PD - „Přeložka silnice III/00732 - Chomutov“ PD a IČ a výzvou „NEOTVÍRAT“. Obálka, či jiný obal a samotná žádost, budou odpovídajícím způsobem zajištěny proti manipulaci (spoje obálky musí být přelepeny a orazítkovány či jinak označeny identifikačním údajem zájemce).

 

Zájemci  mohou podat žádost osobně v pracovních dnech v době od 8:00 do 15:00, nebo doporučenou poštou na kontaktní adresu poradce pro administrování této veřejné zakázky:

 

Martin Pražan

Masarykova 1607/132

400 01  Ústí nad Labem

 

V Ústí nad Labem dne 30.9.2008

 

 

 

 

Ing. Jiří Šulc,

hejtman Ústeckého kraje

 
Zodpovídá: Ing. František Končel
Vytvořeno / změněno: 7.10.2008 / 7.10.2008 | Zveřejnit do: 6.11.2008
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém