Orientační nabídka


 

Lounská střední škola každoročně podporuje zahraniční stáže studentů

foto
Obchodní akademie a Střední odborná škola gen. F. Fajtla úspěšně ukončila projekt v programu Erasmus+ „Odborné stáže v Evropě“ ve výzvě 2014. Jako každý rok, i v minulém školním roce, absolvovali žáci školy zahraniční stáže, které jsou nejenom významným přínosem do životopisu, ale především nabytím důležitých zkušeností pro budoucí pracovní uplatnění.
 

 
 

V londýnských firmách a obchodech pracovalo 13 studentů oborů Ekonomické lyceum, Obchodní akademie a Veřejnosprávní činnost. Studenti bydleli v hostitelských rodinách, odkud dojížděli samostatně do práce. Ve svém volnu poznávali multikulturní Londýn.

Celkem 11 studentů oboru Strojírenství pracovalo v Chemnitzu s CNC stroji, kde programovali a obráběli. Stážisti byli ubytováni téměř v centru, měli tak možnost se svým pedagogem poznávat město a okolí. Přijímací škola jim zorganizovala také výlety i odborné exkurze.

Při obou zahraničních stážích se všichni studenti projevili jako zodpovědní, pracovití, slušní mladí lidé a důstojně tak reprezentovali svou školu.



Zdroj: Obchodní akademie a Střední odborná škola gen.F.Fajtla, Louny, příspěvková organizace




foto

 

 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 5.2.2016 / 5.2.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém