Orientační nabídka


 

Ministryně Valachová navštívila Ústecký kraj

kv
Ve středu 23. března zavítala ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová do Ústeckého kraje. Navštívila některé školy na Ústecku a setkala se s hejtmanem Ústeckého kraje Oldřichem Bubeníčkem. Hlavním tématem diskuze byl další vývoj školství v kraji a projekt společné vzdělávání.
 

 
 

„S paní ministryní jsme si vysvětlili některé rozdílné pohledy na projekt společné vzdělávání v kraji, ale v řadě věcí jsme došli ke shodě názorů. Uvítal jsem i příslib, že se zlepší i financování školství,“ řekl hejtman Oldřich Bubeníček.

Ministryně Valachová zdůraznila, že projekt společného vzdělávání především zavádí různé varianty podpory dětem s různými specifickými vzdělávacími potřebami. Na setkání se hovořilo také o úloze pedagogicko-psychologických poraden v gesci kraje.

Jednání se zúčastnila náměstkyně hejtmana Jana Vaňhová, vedoucí odboru školství, mládeže a tělovýchovy KÚÚK Dagmar Waicová a ředitel Střední průmyslové školy stavební a Střední odborné škola stavební a technické Vítězslav Štefl.

kv

kv

kv
Setkání s novináři

 

 

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 24.3.2016 / 24.3.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém