Orientační nabídka


 

Miss zlatého moku ČR 2010 za podpory Ústeckého kraje

a
V odborné porotě zasedla hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová, senátor Marcel Chládek a žatecký starosta Erich Knoblauch, kteří převzali nad akcí záštitu, spolu s dvaceti zástupci dalších partnerů soutěže a sponzorů tohoto jedinečného projektu, který je realizován také s finanční podporou Ústeckého kraje. Pivní a chmelovou královnou je Aneta Sychrová.
 

 
 

Tisková zpráva z 24. 10. 2010

 

Silné příjemné zážitky si odnášeli diváci ze zcela zaplněného hlediště Městského divadla v Žatci, kde v pátek 22. 10. 2010 proběhl Galavečer letošní Miss zlatého moku ČR.

Hned v úvodu se představili a svým humorem nastolili dobrou zábavu žatečtí komici Brejk Denz Bradrz, známí ze soutěže Česko Slovensko má talent vysílané Televizí Prima a JOJ Josef Petráň a  Lukáš Šimandl. Pak už následovala tříhodinová smršť veselí, humoru a výborné zábavy. Výborný a osvědčený moderátor večera Jan Čenský s noblesou uváděl hosty a finalistky soutěže.

Po představení dívek a jejich patronů z pivovarů diváci shlédli filmové sestřihy plnění technických disciplín finalistek ze září v rámci žatecké Dočesné - ruční česání chmele, degustaci piva, jeho správné čepování i tanec s korbelem piva na hlavě, stejně, jako film z pobytu finalistek na zahraničním soustředění, kde se na soutěžní večer připravovaly a pilovaly svoje volné disciplíny.

Soutěžící dívky se po svých volných disciplínách na závěr předvedly ve svatebních šatech a následovala i promenáda v plavkách, po které již jejich celkové výkony ohodnotila odborná porota. Moderátor večera Jan Čenský pozval na pódium paní hejtmanku Janu Vaňhovou k vyhlášení vítězek letošní soutěže.

„Ústecký kraj není jen regionem dolů a elektráren, ale také krásné přírody, památek a vydařených společenských a kulturních akcí, mezi něž již dlouho patří i tato žatecká soutěž Miss zlatého moku,“ připomněla hejtmanka ve svém vystoupení. Organizátorům soutěže srdečně poděkovala za potlesku celého divadla. Poté již zazněla jména vítězných dívek z úst hejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové, ředitele soutěže Petra Šimáčka a moderátora Jana Čenského.

Vítězce Anetě Sychrové poblahopřála také dosud úřadující Miss zlatého moku 2009 Petra Bubáková, předala jí pomyslné žezlo a nová královna za zvuků fanfár usedla na trůn. Šerpy, květiny, dary a dárky i slzičky štěstí…

Na následném vyhodnocení soutěže v kongresovém sále hotelu Černý orel pak byla připravena dražba korunky vítězky s výtěžkem určeným pro oběti letošních povodní v Ústeckém kraji. Po zahájení dražby se však všichni přítomní shodli na tom, že se nebude dražit, ale bude uspořádána sbírka ve prospěch lidí postižených povodněmi. Za půl hodiny tak bylo vybráno 43 100 korun! Největší částkou přispěl rektor České zemědělské univerzity v Praze prof. Jiří Balík, který tak získal pro svoji školu korunku vítězky. Vydařená sbírka byla pěknou tečkou za šestým ročníkem soutěže Miss zlatého moku ČR 2010.

 

Výsledky:

Novou Miss zlatého moku ČR 2010 se v pátek 22. 10. 2010 na slavnostním Galavečeru v Městském divadle v Žatci stala 23letá Aneta Sychrová z Ústí nad Orlicí prezentující pivní značku Suchdolský Jeník školního pivovaru České zemědělské univerzity Praha. První vícemis byla vyhlášena 18letá Martina Karkošová z Velimi zastupující Postřižinské pivo Pivovaru Nymburk a druhou vícemis 18letá Michaela Güntherová soutěžící za Poddžbánské pivo pivovaru v Mutějovicích na Rakovnicku. Miss sympatie pomocí zasílaných hlasů pomocí zpráv SMS se stala 24letá Jana Marešová prezentující značku piva Holba Šerák Hanušovice, která k tomu vyhrála i titul Miss Deník Internet. Čtenáři tištěných novin nejvíc hlasovali pro Moniku Ruprichovou z Turnova, která v rámci soustředění finalistek ve Spojených arabských emirátech získala také titul tamního hotelu Bin Majid.Vítězkou čtenářské ankety Žateckých novin se stala Anna Zázvorková z Loun zastupující Žatecký pivovar.

 

Připraveno ve spolupráci s www.misszlatehomoku.com

 

b
Hejtmanka Jana Vaňhová s ředitelem soutěže Petrem Šimáčkem a moderátorem Janem Čenským před vyhlášením vítězek.

aa

yy

xx

dd
Hejtmance Janě Vaňhové poděkoval za podporu akce ředitel soutěže Petr Šimáček.

ff

hh

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 24.10.2010 / 24.10.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém