Orientační nabídka


 

Mistrovství České republiky v orbě bude příští rok v Peruci

orba
Přinášíme níže fotografii s komentářem ze symbolického předání standardy v Dolním Újezdě, kde se v Pardubickém kraji konalo letošní republikové mistrovství v orbě. V roce 2016 bude Ústecký kraj pořadatelem Mistrovství České republiky v orbě, půjde již o 43. ročník. Za podpory Ústeckého kraje se v příštím roce společně se Společností pro orbu bude v Peruci konat tento republikový šampionát.
 

 
 

Předání standardy MČR v orbě se uskutečnilo v září v místě konání letošního MČR v orbě. Pořadatelství dalšího, tentokrát již 43. ročníku mistrovství zde převzal Ústecký kraj.

Na fotografii zleva starosta obce Dolní Újezd Stanislav Hladík, radní pardubického kraje Václav Kroutil, předseda Agrární komory Pardubického kraje Leoš Říha, zástupkyně ředitele Krajského úřadu a vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství KÚÚK Monika Zeman a starosta obce Peruc Radomil Bláha.


Zdroj: ZPZ


orba
Zleva: starosta obce Dolní Újezd Stanislav Hladík, radní pardubického kraje Václav Kroutil, předseda Agrární komory Pardubického kraje Leoš Říha, zástupkyně ředitele Krajského úřadu a vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství KÚÚK Monika Zeman a starosta obce Peruc Radomil Bláha

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 20.10.2015 / 20.10.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém