Orientační nabídka


 

Mladé lyžaře přijel na Klínovec povzbudit Aleš Valenta

odm
Především rychlost dominovala druhému olympijskému dni zimní olympiády a mládeže na Klínovci. V rámci alpského lyžování proběhl za slunečného a silně mrazivého počasí vyřazovací závod. Dnes závody na Klínovci pokračují, sledujte web ODM.
 

 
 

Jelo se za vynikajících podmínek pro všechna tři kola. Přestože si sportovní pořadatelé povzdychli nad stále malým množstvím sněhu, trať zhodnotili jako skvěle připravenou. Vítězkou kategorie mladších žákyň se stala Alena Labaštová z Královéhradeckého kraje, v mladších žácích zvítězil Šimon Fiala z Prahy. První místo v kategorii starší žákyně si odvezla Barbora Zíková z kraje Plzeňského a ve starších žácích Ondřej Surkoš z Jihomoravského kraje. Mimo jiné si tento pro lyžaře tak netypický region odváží domů ještě bronz. Ceny předávali zastupitelé Ústeckého kraje Dagmar Waicová,  Milan Pipal, Pavel Csonka a Václav Beneš

Sportovce přijel s televizním štábem podpořit i známý český moderátor a bývalý akrobatický lyžař, olympijský vítěz v akrobatických skocích na lyžích v Salt Lake City  Aleš Valenta, který natáčel pořad pro ČT D Lvíčata. „Důležité je, že nasněžilo a vyšlo počasí. Je to akce o dětech a pro děti,“ řekl k pořádané akci. Jak dodal, jeho syn, hokejista, se olympiády účastní aktivně jako rychlobruslař.

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 20.1.2016 / 20.1.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém