Orientační nabídka


 

Mladí hasiči budou v sobotu soutěžit ve Lhenicích

sc
Symbolicky 5. 5. 2018 bude zahájen ve Lhenicích (okres Teplice) 5. ročník závodu STIMAX CUP, seriálu hasičských soutěží v běhu na 60 m resp. 100 m s překážkami. Soutěž STIMAX CUP je určena především pro děti a mládež z Ústeckého kraje. Čítá celkem 4 kola, která se od května do září uskuteční ve Lhenicích (5. 5.), Lubenci (17. 6.), Lovosicích (1. 9.) a Krupce (15. 9.). Cílem seriálu je přitáhnout k hasičskému sportu a hasičům více dětí a mládeže za našeho kraje, kteří se mohou i touto formou připravovat na možnou budoucí kariéru u složek integrovaného záchranného systému.
 

 
 

Soutěž je rozdělena do 5 věkových kategorií pro dívky a chlapce od 6 let až po kategorii dospělých žen a mužů. Do celkového hodnocení seriálu se započítává součet 3 nejlepších časů každého závodníka z jednotlivých kol. Celkoví vítězové tak budou známi a slavnostně vyhlášeni až po finálovém kole, které se uskuteční 15. 9. v Krupce. Limit pro počet přihlášených v každém kole činní 300 soutěžících. Pro první kolo je již limit soutěžících naplněn.

STIMAX CUP pořádá Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska za podpory Ústeckého kraje a sponzorů. Záštitu nad seriálem převzal hejtman Ústeckého kraje pan Oldřich Bubeníček.

Srdečně Vás tímto zveme 5. května od 8.30 hod. na 1. kolo STIMAX CUPu do Lhenic, které navíc zpestří i požární útoky v rámci tradiční soutěže Lhenický dvojboj. Jste-li fanoušky hasičů, požárního sportu nebo přemýšlíte-li, že vaše dítě přihlásíte do hasičského kroužku, rozhodně si nenechte tuto soutěž ujít.

Více informací naleznete na stránkách KSH ČMS nebo na FB profilu soutěže:

http://www.kshusti.estranky.cz/clanky/stimax-cup/

https://www.facebook.com/stimaxcup/

 

Zdroj: Jiří Jiroušek, Stimax International, s.r.o.; GSM: 606 628 577; e-mail: jirousek@hoc-teplice.cz


cc
STIMAX CUP v minulých ročnících

sc
STIMAX CUP v minulých ročnících

 

sc
STIMAX CUP v minulých ročnících

 

sc
STIMAX CUP v minulých ročnících

 

sc
STIMAX CUP v minulých ročnících

 

 


 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 3.5.2018 / 3.5.2018
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém