Orientační nabídka


 

Na městské slavnosti zavítal i hejtman Bubeníček

1
Pátek a sobota patřily na několika místech Ústeckého kraje oblíbeným městským slavnostem. Hejtman Oldřich Bubeníček proto navštívil Statutární město Most a v Dolní Poustevně na Šluknovsku oslavil se starostou Jemelkou 95. výročí povýšení na město.
 

 
 

V areálu přesunutého kostela Nanebevzetí Panny Marie, kde se konala tradiční Mostecká slavnost, byla pro tisíce návštěvníků připravená hudba, stánky s burčákem a dobrotami, ale i atrakce pro děti a bohatý doprovodný program. Slunečné počasí návštěvníkům akce po celý den přálo. Bohatý kulturní program zval na dobrou zábavu ke dvěma podiím. Na letošní Mostecké slavnosti nechybělo ani výtvarné umění. Její součástí byla totiž výstava Barva dřeva a kamene umělce Pavla Špeldy v kapli svatého Ducha. Vernisáž si kromě desítek návštěvníků nenechal ujít ani primátor města Vlastimil Vozka a hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Na pořádání Mostecké slavnosti finančně přispěl Ústecký kraj.

Dolní Poustevna připravila dvoudenní oslavu 95. výročí povýšení na město. V pátek odpoledne na slavnostním zahájení na sportovním stadionu nechyběl ani hejtman Bubeníček.

Zdroj: Město Most, Dolní Poustevna

1
Na městské slavnosti v Mostě v tradiční modrobílé kombinaci se sešli hejtman Oldřich Bubeníček a primátor Vlastimil Vozka s manželkami

1
Městské slavnosti v Dolní Poustevně

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 17.9.2013 / 17.9.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém