Orientační nabídka


 

Na reprezentačním plese se nejen tančilo, došlo i na rozdání medailí a finanční dary

001
Stovky lidí z celého kraje zakoupením vstupenky podpořily dobrou věc. Výtěžek ze vstupného tradičně putoval na dobročinné účely. Letošní částku 175 100 korun získal Domovy pro seniory Šluknov v Krásné Lípě. Během večera předal hejtman i medaile Ústeckého kraje v oblasti kultury.
Tisková zpráva ze dne 1. dubna 2015
 

 
 

Letošní ples se stejně jako vloni nesl v duchu dobrého vína z našeho kraje, které mohli návštěvníci v průběhu večera ochutnávat. Hned při příchodu sklenkou vína všechny hosty vítal hejtman Oldřich Bubeníček se svou manželkou a radní Ústeckého kraje Jitka Sachetová. Za uplynulé roky už šlo na dobročinné účely z plesů Ústeckého kraje přes jeden a půl milionu korun. Ten letošní míří na Šluknovsko. „Výtěžek bychom rádi použili na nákup kompenzačních a rehabilitačních pomůcek pro naše klienty. Jsme velmi rádi, že letos finance získáme právě my,“ uvedla ředitelka domova pro seniory Dagmar Hluchá. A nepředával se jen finanční dar, ale také Medaile hejtmana Ústeckého kraje. Ty si z rukou Oldřicha Bubeníčka přezvali Tomáš Hlaváček, předseda sdružení Společnost pro obnovu památek Úštěcka a to především za péči o kulturní a historické památky na Úštěcku a v širokém okolí, Roman Dietz, ředitel příspěvkové organizace Severočeská filharmonie Teplice za pravidelnou a úspěšnou reprezentaci Ústeckého kraje nejen doma, ale i v zahraničí a Petr Semelka, organizační vedoucí Folklórního spolku Lužičan za rozvoj a uchování tradiční lidové kultury v našem kraji.

Celým večerem letos provázel moderátor Vladimír Hron, který si v průběhu večera i střihl duet s Leonou Machálkovou. Na plese také vystoupila Petra Janů, Eliška Lüftnerová a v neposlední řadě rodák z Ústeckého kraje Petr Kotvald. Nechybělo ani slosování vstupenek o hodnotné ceny, úvodní předtančení v podání Severočeského divadla opery a baletu a také hudba orchestru Bonus a cimbálovka.

Partnery plesu byly společnosti NET4GAS, Lázně Bělohrad, Eurovia a Severočeské doly.

Autor fotografií: Petr Sochůrek, redaktor e-usti.cz

01

02

03

04

05

06

06

 

 

 

 

 

 

 

 
Zodpovídá: Ing. Lucie Dosedělová
Vytvořeno / změněno: 1.4.2015 / 1.4.2015 | Účinnost od-do: 1.4.2015-1.5.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém