Orientační nabídka


 

Na Tourpropag 2012 získala Brána do Čech 2. místo

001
Tourpropag je soutěžní přehlídka propagačních tiskovin obcí a turistických oblastí ČR. Po loňském hostování v Praze se opět tradičně vrátil do Písku, kde se 23. května 2012 konal 16. ročník. Ústecký kraj zde opět bodoval, a to mezi více než 80 projekty
Tisková zpráva z 31. května 2012
 

 
 

Soutěž byla letos vyhlášena ve dvou kategoriích - Tiskovina pro rodinu a Synergie tištěných materiálů a internetového marketingu, přičemž soubor Tiskovina pro rodinu byl součástí hodnocení druhé kategorie v souvislosti s jeho sladěním s elektronickými formami propagace.

Ústecký kraj se svým projektem Brána do Čech získal v kategorii Synergie tištěných materiálů a internetového marketingu druhé místo. Odbornou porotu zaujal širokospektrou nabídkou pro turisty, protože obsahová náplň tištěného průvodce a propagačních letáků je detailněji rozpracována na interaktivním webovém portálu www.branadocech.cz, nechybí ani facebooková komunikace.  

„V dnešní době on-line komunikace není tiskovina jediným způsobem, jak propagovat turistickou nabídku veřejnosti, ale trvale se stává součástí komunikačního mixu. Jde o vzájemné doplnění obou forem a tento trend zkrátka Brána do Čech splňuje,“ řekl k umístění radní Ústeckého kraje pro regionální rozvoj a cestovní ruch Radek Vonka.

Pořadatelem akce Tourpropag je město Písek ve spolupráci s Českou centrálou cestovního ruchu CzechTourism. Součástí programu byly i odborné semináře.

Zpracovala: Bc. Ellen Herzogová, Oddělení regionálního rozvoje a cestovního ruchu KÚÚK

 

01
Jiří Válka z Oddělení regionálního rozvoje a cestovního ruchu KÚÚK převzal cenu za 2. místo pro Bránu do Čech.

02

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 31.5.2012 / 31.5.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém