Orientační nabídka


 

Na Zelený čtvrtek vyjela na Labe loď Orion, jde o turistickou linku Ústeckého kraje

foto
Na lodní lince 902 Dopravy Ústeckého kraje vyplula letos poprvé ve směru Ústí nad Labem – Děčín – Hřensko – Bad Schandau (Německo) výletní loď Orion, která bude až do podzimu brázdit vody Labe. První letošní vyjížďku si nenechal ujít ani hejtman Ústeckého kraje s rodinou.
 

 
 

„Letos si užíváme plavbu až do německého lázeňského městečka Bad Schandau. Tato lodní linka má po celou dobu trasy na obou březích krásné výhledy na okolí a labský kaňon a věřím, že to i letos přiláká hojný počet návštěvníků. Jak tuzemských, tak i zahraničních,“ uvedl hejtman Oldřich Bubeníček. A právě zahraniční turisté, konkrétně Španělé, se chtěli pokochat netradičními pohledy z řeky na Labské pískovce v Českém Švýcarsku. „Je to krásný výlet. Ústecký kraj nabízí mnoho krásných míst,“ dodal výletník z jihu Španělska.

Loď Orion bude plout každý víkend i ve dnech státních svátků až do 18. listopadu a veškeré důležité informace najdou zájemci o plavbu na webu Dopravy Ústeckého kraje. Dopravcem na této trase je Labská plavební společnost.

foto

foto

foto
Hejtman Oldřich Bubeníček s vnučkou.

foto

foto

foto

 

 

 

 

 

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 30.3.2018 / 30.3.2018
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém