Orientační nabídka


 

Na krajském úřadě se lidé mohou verifikovat do Portálu pacienta Ústeckého kraje

Portál pacienta Ústeckého kraje – tak se jmenuje nová služba pro pacienty, kterou spustila ve spolupráci s Ústeckým krajem před několika měsíci společnost Krajská zdravotní, a. s. Prozatím funguje v testovacím provozu. Jedno z registračních míst bylo od 13. března otevřeno také na podatelně Krajského úřadu Ústeckého kraje.
Tisková zpráva ze dne 14. března 2023
Tomáš Rieger Portál pacienta
 

 
 
Služba umožňuje občanům vzdálený přístup k objednávání zdravotních služeb (rezervaci termínu) ve zdravotnických zařízeních, a to i bez nutnosti předchozí registrace. Do nové služby Portál pacienta Ústeckého kraje se zapojila zatím jen litoměřická a chomutovská nemocnice.

Přihlášení do systému je možné přes lokální účet či přes identitu občana. Preferovaným způsobem, který pacientům díky řádnému ověření totožnosti poskytuje více funkcí, je přihlášení přes identitu občana, přes bankovní identitu, MojeID, eObčanku a další možnosti. „Systém je už nyní všem zájemcům přístupný, ale jednotlivá pracoviště do něj přidáváme postupně. Portál aktuálně testujeme a ladíme. Proto budeme rádi, když se do něj připojí co nejvíce lidí, kteří nám tak s testováním pomohou,“ komentoval službu Petr Malý, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Služba je přístupná na adrese: https://portal.kzcr.eu/

Otestovat novou službu Portál pacienta Ústeckého kraje zkusil na krajském úřadě Tomáš Rieger, radní pro majetek a investice.
Otestovat novou službu Portál pacienta Ústeckého kraje zkusil na krajském úřadě Tomáš Rieger, radní pro majetek a investice

 
 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 14.3.2023 / 14.3.2023 | Zveřejnit od: 14.3.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém