Orientační nabídka


 

Nábřeží Labe v Ústí nad Labem rozjásal Den rodiny

Odpoledne plné soutěžení, tvoření, zábavy, tanečních vystoupení či zdravého grilování, to byl 4. ročník Dnu rodiny. Již tradiční akce pro celou rodinu se konala minulý týden před KOLOcafé na Střekovském nábřeží v Ústí nad Labem. Akci pořádala Koordinační skupina péče o rodinnou politiku města Ústí nad Labem zastoupená 15 neziskovými organizacemi, které se věnují službám pro rodiny. Zástupci neziskovek nejen připravily celý program události, ale propagovaly zde i svou činnost.
Tisková zpráva ze 6. června 2023
Maskot akce s dětmi
 

 
 

Stejně jako v minulých ročnících byl Den rodiny směřovaný výhradně na zdravý životní styl dětí a jejich rodin. Účastníci se mohli dozvědět více o krajském programu Rodinných pasů a Senior pasů nebo také o náležitostech pěstounské péče. Součástí akce byla propagace ekologického třídění elektroodpadu.


Akce se konala za podpory Statutárního města Ústí nad Labem, fy Bombus, a především za finanční podpory Nadace ČEZ. Poděkování patří též náměstkovi primátora Tomášovi Vlachovi, který akci zahájil a konání akce opětovně podpořil. Akce se v rámci kampaně na podporu rozvoje náhradní rodinné péče účastnily i pracovnice odboru sociálních věcí Krajského úřadu Ústeckého kraje, které měly pro děti připravené zajímavé sportovní aktivity a přítomným dospělým poskytovaly písemné materiály a informace k problematice náhradní rodinné péče, zejména pěstounství.


Letošní Den rodiny se zapojil do celonárodní kampaně Sítě pro rodinu, z.s. oslavující hodnotu rodiny s názvem "Festival rodiny". 

Děti plní zábavné aktivity
Děti plní zábavné aktivity

Nechybělo oblíbené malování na obličej
Nechybělo oblíbené malování na obličej

Také se tančilo a cvičilo
Také se tančilo a cvičilo

 


 
Zodpovídá: Mgr.et Bc. Ondřej Nitsch
Vytvořeno / změněno: 6.6.2023 / 6.6.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém