Orientační nabídka


 

Nad oblaky aneb Každý může být hvězdou: Přihlaste se do šestého ročníku soutěžního festivalu pro handicapované talenty

logo
Šestý ročník celostátního soutěžního festivalu pro handicapované talenty se otevírá dalším zájemcům, kteří chtějí dokázat, že handicap není překážkou, ale že společně s velkou vůlí a motivací může přispět k překonání každodenních těžkostí. Kromě pěvecké a výtvarné sekce se mohou zájemci hlásit do nových kategorií foto a video, které jsou určeny těm, kteří chtějí vizuálně zachytit nejsilnější zážitky. Přihlášky do těchto čtyř kategorií můžete zasílat do konce června 2015.
Tisková zpráva ze dne 3. června 2015
 

 
 

 

Festival, který je svou koncepcí unikátní v rámci celé ČR, a jehož novou patronkou je miss ČR Petra Minářová, podporuje od jeho počátku celá řada známých osobností. „Každoročně zaznamenáváme stoupající zájem jednotlivých krajů, a proto se letos uskuteční festival v prostorách Výstaviště Flora Olomouc. Soutěží se tak bude moci zúčastnit mnohem více lidí a velkokapacitní hlediště nabídne dostatek místa pro fandící diváky,“ uvedla ředitelka festivalu Simona Součková.

 

Záštitu festivalu propůjčil kromě jiných také hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

 

Organizátorem soutěže je obecně prospěšná společnost ProMancus. Akce se koná 14. října 2015 v prostorách Výstaviště Flora Olomouc. Podrobnosti k vyhlášení jsou zveřejněny na www.nadoblaky.cz. Zde také najdete potřebné formuláře pro přihlášení se do soutěže.

 

Podmínkou pro zařazení do nejužšího výběru pro všechny kategorie je odeslání přihlášky a díla nejpozději do konce června buď elektronicky na produkce@nadoblaky.cz, nebo poštou na adresu ProMancus, o.p.s., P. O. Box 27, 702 27 Ostrava 2.

 

 

Mgr. Simona Součková, ředitelka festivalu

 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 3.6.2015 / 3.6.2015 | Účinnost od-do: 3.6.2015-3.7.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém