Orientační nabídka


 

Náměstek hejtmana Jiří Kulhánek navštívil Podkrušnohorské domovy sociálních služeb Dubí – Teplice

Tato příspěvková organizace Ústeckého kraje patří mezi významné poskytovatele pobytových sociálních služeb pro seniory a zároveň mezi velké zaměstnavatele v regionu Teplicka. Organizace má celkovou kapacitu 332 lůžek a zaměstnává více jak 220 zaměstnanců. Ve své činnosti se neustále snaží zdokonalovat a učit se novým moderním metodám přístupu ke svým klientům.
Tisková zpráva ze dne 17. května 2022
SV
 

 
 

Dlouhodobě usiluje o zkvalitnění života seniorů prostřednictvím služeb poskytovaných ve zrekonstruovaných objektech. Aktuálně bude například v zařízení Na Výšině probíhat celková revitalizace objektu.

Plánuje se nástavba situovaná nad technickým zázemím budovy, dostavba terasy přístupné z jídelny, přesun technických místností, rozšíření jednolůžkových pokojů o dalších 30 pokojů, vznik odpočinkové zóny pro imobilní klienty na střeše domova apod. V prostorách zahrady se pak projektuje zařízení pro cílovou skupinu osob s chronickým duševním onemocněním (schizofrenií). Zde by mělo vzniknout zázemí celkem pro 12 klientů.

Úspěšná realizace tohoto investičního záměru umožní zřídit novou a velmi potřebnou službu v rámci probíhající reformy psychiatrické péče.

Pozemek zahrady, kde bude postaveno nové zařízení pro 12 klientů s chronickým duševním onemocněním
Pozemek zahrady, kde vznikne nové zařízení pro 12 klientů s chronickým duševním onemocněním

Ředitel příspěvkové organizace Jaroslav Zeman ukazuje náměstkovi Jiřímu Kulhánkovi, kde všude bude probíhat revitalizace objektu Na Výšině
Ředitel příspěvkové organizace Jaroslav Zeman ukazuje náměstkovi Jiřímu Kulhánkovi, kde všude bude probíhat revitalizace objektu Na Výšině

 

 
Zodpovídá: Ing. Martin Volf
Vytvořeno / změněno: 17.5.2022 / 17.5.2022
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém