Orientační nabídka


 

Náměstek hejtmana navštívil věznici v Drahonicích

001
Náměstek hejtmana Ústeckého kraje Stanislav Rybák si prohlédl věznici v Drahonicích a seznámil se s aktuální situací, která nastala po udělení amnestie prezidentem republiky. Náměstka během návštěvy doprovázel ředitel věznice Drahonice Milan Brendl.
Tisková zpráva ze 4. února 2013
 

 
 

Hovořili spolu o úkolech, které má věznice před sebou v nejbližší době i v dlouhodobém horizontu. Při prohlídce věznice se náměstek Rybák zajímal o aktivity programu zacházení, zaměstnanost vězňů, celkové podmínky života odsouzených a o realizování pracovní terapie, v rámci které pomáhá věznice subjektům v regionu.

 

Pomoc neziskovým organizacím vytváří pozitivní image věznice jak uvnitř Vězeňské služby ČR, tak i mimo rezort. Náměstek Rybák vyslovil poděkování i za aktivitu programu zacházení, v souvislosti s kterou vznikl loutkoherecký soubor odsouzených „Špalíček“, rovněž známý v mnoha mateřských školách i dětských domovech v širokém okolí. Na závěr návštěvy poděkoval náměstek za přijetí a za pozitivní informace o stavu Věznice Drahonice. Vyslovil přesvědčení, že bude i nadále úspěšně plnit všechny stanovené úkoly.

 

Zdroj: www.vzcr.cz

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 4.2.2013 / 4.2.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém